Selecteer een pagina

11987057_1046689535376053_3353918463227018616_n
Help! Klein beetje gebrek aan inspiratie. De stukjes die in concept staan raken maar niet af en iets nieuws kan ik niet verzinnen. Gezien het feit dat ik hier een beetje voor me uit aan het staren ben, mezelf af te vragen wat ik eens moet neertikken ga ik maar verder met de 1000 vragen aan jezelf reeks. Numero 15 t/m 28 coming your way! Oh en de foto heeft geen ruk met onderstaand te maken, maar mooi vind ik ‘m wel!

15. Wanneer ben je voor het laatst in een pretpark geweest?
Dat is denk ik wel ruim 3 jaar geleden. Disneyland Parijs met Tom! Voor ons 10 jarig jubileum gingen we naar Parijs en als verrassing had ik stiekem tickets voor Disney gekocht. Voor het eerst in 10 jaar wist ik de verrassing tot het laatste moment voor me te houden. En haast in m’n broek gepist, want ik was vergeten dat Space Mountain best heftig was en sleurde Tom (de not-so-achtbanen-fan) er zo in mee. Stonden we een potje gierend en trillend op onze benen inclusief witte snoeten bij de uitgang van die verrekte attractie!

16. Hoe oud hoop je te worden.
Dat is me nogal een vraag… Ik roep altijd dat ik best 100 wil worden, zolang ik nog fit voor mijn leeftijd ben. Tot mijn 100e wegkwijnend achter de geraniums lijkt me niks. Maar misschien denk ik daar over 70 jaar wel heel anders over.

17. Aan welke vakantie denk je met weemoed terug?
Dat was de vakantie naar de Molukken, naar familie. Had ze nog nooit van mijn leven ontmoet, gezien of gesproken. Het was een super vakantie! Terug naar mijn roots, andere invloeden, back to basics en waarderen wat ik thuis had. Maar het afscheid. Goeie goden, dat viel me een potje zwaar. Het zwaarste ooit, met tot dagen erna pijn in mijn buik, ontzettend verdrietig en ontzettend veel tranen. Want wanneer zou ik deze mensen weer eens terug zien?

18. Hoe voelt liefdesverdriet voor jou?
Ik heb het geluk (ja, ik zie dat als geluk) dat ik al vanaf jonge leeftijd bij Tom ben. Dus veel tijd voor liefdesverdriet was er niet, maar ik had het wel gehad! En het voelde misschien wel een beetje als eeeh… HARTSTIKKE KUT EN ZEER EN KLOTE EN ALLES TEGELIJK!

19. Had je liever anders willen heten.
Niet meer, vroeger maar al te graag. Waarom? ‘Tante Aïsha klinkt toch helemaal niet.’ Ja, ik weet ook niet waarom dat zo’n issue was.

20. Waarin heb je aan jezelf getwijfeld.
Heb je even? Ik ben de koningin der twijfel, stond vooraan toen het uitgedeeld werd. Maar van de laatste tijd zullen dat mijn keuzes zijn geweest. Of ik ergens wel goed aan deed. Achteraf gezien was er geen reden tot twijfel, want, hetzij met goede of slechte afloop, het waren de goede en daar pluk ik nog steeds de vruchten van.

21. Maakt het veel uit wat anderen van je zeggen?
Eerder? HELL TO THE YES! Het was zelfs bepalend voor mijn beslissingen. Nu? Een stuk minder! Deze sluit mooi aan bij de vorige vraag. Want mede door gewoon schijt te hebben aan wat anderen van me denken of zeggen heb ik bepaalde keuzes voor mezelf kunnen maken die goed uitpakten.

22. Wat is je favoriete dagdeel?
De avond. Want avondeten met mijn zoon na een dag crèche, een paar uur later komt Tom thuis en dan hebben we nog een paar momentjes samen. En dan… BED!!! hartjesogen-smileys alles!

23. Kun je goed koken?
Wat is goed? Ik kook niet pakjes (want ik hoor mijn moeder al in mijn achterhoofd roepen dat dat not done is) en probeer zo divers mogelijk te koken. Ik hoor mijn twee tafelgenoten weinig klagen, dus het zal wel goed zijn!

24. Op welk seizoen lijk je het meest?
De herfst, tijd voor knusheid, knuffelen, wervelwindjes als mijzelf en lekker wisselvallig.

25. Wanneer heb je voor het laatst een dag helemaal niets gedaan?
Een hele dag helemaal niets is moeilijk, want ik zal toch echt een keer mijn zoon eten moeten geven en zijn luier moeten verschonen. Dus écht niks, dat zal zo ergens tijdens mijn zwangerschap 3 jaar geleden zijn geweest.

26. Was je een gelukkig kind?
Ja! Ik kijk terug op een tijd waar het me aan niks ontbrak. Props to the parents!

27. Koop je vaak bloemen?
Ik zou het meer moeten doen, want ik vind bloemen in mijn huis zo vrolijk!

28. Wat is je droom?
Werken van uit mijn passie en daar mijn brood mee verdienen. Iets waar ik druk mee bezig ben om werkelijkheid van te maken!

Einde! Enneeeh, maakt het jou veel uit wat anderen van je zeggen? Of wat is jouw droom?

Love, peace en veel weekendkusjes!
sigwhite