Selecteer een pagina

maneki nekoEr komen vragen voorbij waarbij ik me achter mijn oren krab. Wat antwoord ik hierop? Hoe zit dat eigenlijk? Daarom zijn de 1000 vragen aan jezelf mijn favoriet om te schrijven. Omdat ik mezelf ook een beetje leer kennen en wat bewuster nadenk over nuttige en minder nuttige dingen. Dus tijd voor numero 5!

57. Welke films kijk je liever op de bank dan in de bioscoop?
Films waar geen special effects in voorkomen en dus ook niet per se in het groot bekeken hoeven te worden. Drama’s enzo.

58. Hoe mild ben jij in je oordeel?
Ik denk dat dat een beetje van de stand van mijn pet afhangt. Op veel momenten kan ik goed relativeren en mild in mijn oordeel zijn, maar soms oordeel ik te snel waardoor ik (of een ander) mijzelf even moet terugfluiten.

59. Ben je een goede slaper?
Mijn vader had vroeger een kroeg, waar ik wel eens moest wachten tot de laatste klant de tent uit rolde. Ik sliep dan gewoon met mijn voorhoofd rustend op een bierviltje aan de bar. Dus ik beschouw mijzelf bij deze als een zeer goede slaper!

60. Wat is je laatste ontdekking?
Het meest nutteloze spel ooit: Neko Atsume. Dit was geschreven voordat Des mij op ‘Tap the frog’ wees. Tot zover mijn leven.

61. Geloof je in leven na de dood?
Ik zit er een beetje tussenin denk ik?

62. Op wie ben je boos?
Op niemand. Eerder teleurgesteld.

63. Gebruik je vaak het openbaar vervoer?
Valt op zich wel mee. Ik doe zoveel mogelijk op de fiets.

64. Wat heeft je het meest verdriet gedaan?
Jeetje… Onrecht. Op welke manier dan ook en bij wie dan ook.

65. Ben je geworden wat je vroeger wilde worden?
Nee! Ik wilde vroeger tandartsassistente worden (omdat ik haar knap vond). Oh maar wel een klein beetje. “Auteur” schreef ik in de vriendenboekjes van klasgenootjes. En ik schrijf een beetje, dus ach, laten we zeggen van wel.

66. Op welk nummer kun je lekker dansen?
Op een heleboel, maar zeker ook op dit pareltje uit de jaren 90!

67. Welke eigenschap waardeer je enorm in een geliefde?
Eerlijkheid. Ik ben daar nogal van. Het geeft ook niet als het me zou kwetsen. Ik kan het heel erg waarderen als iemand iets eerlijk toe durft te geven, ook al betreft het een moeilijk of pijnlijk onderwerp.

68. Wat is je grootste aankoop geweest?
Oh god… Dit klinkt zo dom. Voor de een is het een huis of auto, maar voor mij… onze katjes. Twee Brits Korthaartjes zo fluffy als alle fluf van de wereld. Ja, dat wil dus niet zeggen dat de katten duurder zijn dan de auto en het huis. Ik huur en heb geen auto. Dat we die even duidelijk hebben ;)

69. Geef je mensen tweede kansen?
Ja.

70. Heb je veel vrienden?
Wat is veel? Ik heb veel kennissen en mijn echte vrienden zijn op 2 handen ruim te tellen. Maar meer dan deze heb ik ook niet nodig, ze zijn me stuk voor stuk goud waard.

Hatsikidee, tot zover numero 5! Een klein voornemen van mezelf is om wat regelmatiger te gaan schrijven. Pin me er niet op vast, want ik ben uiteraard zo veranderlijk als het Nederlandse weer. Maar laten we het eens proberen met deze 1000 vragen. Elke week een nieuw lijstje met vragen. Heb ik wat te schrijven en jij wat te lezen!

Tot volgende week!
sigwhite