Selecteer een pagina
tokio

Kersenbloesems in Tokio

Hieperdepiep, de lente is nu wel echt aanwezig he?! Tegenover mijn huis zijn kersenbloesems geplant die nu vol in bloei staan. Mijn hart doet dan een klein sprongetje van mooiheid. Geen idee wat ik ermee wil zeggen, eerder gewoon een random blij gedachte.
Zullen we dan maar overgaan tot de orde van de dag? Numero 8 van 1000 vragen aan jezelf. Und jawel, ik heb er alweer 100 beantwoord. Nog 900 te gaan! :’)

99. Wat doe je het liefst op een avondje uit?
Eten! Ik houd van lang tafelen met veel gangen en bijpassende wijntjes. Bij voorkeur iets wat ik nog nooit heb gegeten. Als je me écht gelukkig wilt zien dan moet je me mee uit eten nemen naar een goed restaurant en het verrassingsmenu van de kok bestellen. Guttegut, ik maak geen grap als ik zeg dat ik bij het schrijven van bovenstaande echt een blij gevoel krijg!

100. Heb je ooit de wet overtreden?
Als op een brommer rijden zonder brommerrijbewijs de wet overtreden is wel ja. En vervolgens onderuit gaan, vol met m’n snoet in de modder, stiekem het huis in sneaken en je kleren angstvallig schoonmaken, want straks komt mama er achter! Karma had me bij m’n lurven.

101. Kloppen de karaktereigenschappen van je sterrenbeeld?
Eeeh… ik weet het eigenlijk niet? Ik zeg altijd dat Tweelingen niet kunnen kiezen, want ik kan dat niet en dan geef ik m’n sterrenbeeld de schuld. Maar eigenlijk weet ik niet of dat waar is.

102. Welke kleur overheerst in je kledingkast?
Zwart!

103. Haal je alles uit een dag?
Ik probeer het wel, maar of het altijd even goed lukt is een tweede.

104. Hoeveel tv-series volg je?
Ik ben gestopt met tellen. Net als het tellen van alle boeken waar ik in bezig ben.

105. Waarin wil je altijd kind blijven?
Het leven :)

106. Kun je een week zonder internet?
Ik denk het wel. Of het makkelijk word? Nee, want als ik ergens niet uit kom, dan is Google mijn beste vriend!

107. Wie kent jou het best?
Ik denk Tom.

108. Wat is het minst vervelende huishoudelijke klusje?
Ramen wassen. Van het water word ik rustig? Ik vind dit trouwens een mooie omdenker!

109. Ben je weleens teleurgesteld in mensen?
Ja.

110. Hoe ziet je ideale vrije dag eruit?
Er vanuit gaande dat dit een kindloze dag zal zijn. ‘s Ochtends op mijn gemak uit bed rollen, rustig ontbijten, film kijken tijdens het ontbijt, in slaap vallen, een boek lezen, even een rondje door de Grunningse binnenstad, wat lekkers te eten halen en er niet over na hoeven te denken dat ik de minidraak nog van de crèche moet halen.

111. Ben je trots op jezelf?
Ja! Als ik kijk waar ik qua mindset vandaan kom en nu ben. JA! Dik, vet  JA!

112. Welk nutteloos talent bezit je?
Mijn neus als een konijn bewegen….