Selecteer een pagina

1:1 SAMEN SCHRIJFSESSIE

In 2 uur een tekst die vanuit jouw kern komt!

Alleen ga je sneller, samen kom je verder!

Kom je spelend creëren en ondernemen?

In een weekend de tofste teksten schrijven vanuit je highest vibe door te doen waar jij blij van wordt af te wisselen met werk! 

Even een content idee over de schutting gooien om vervolgens verder te sparren in een van de fijne zithoeken, dan vol inspiratie een toffe reel opnemen.

 

Twijfel je aan je teksten of kom je niet verder? No worries! Je girl staat voor je klaar om je tekst feedback te geven en mee te denken in jouw creatieve proces. Ontdek de speelse onderneemster in jou zodat jij effortless je content creëert! Andere waardevolle inzichten laat je ontstaan door de magie van groepsenergie.

Verder een beetje lunchen, beetje kletsen, of nu eindelijk eens onderzoeken waar jouw vuurtje nog meer van aan gaat. JUST PLAY!

Dit weekend is jouw speeltuin!

Zit de flow er niet meer in en blijf je maar typen en deleten? 

Er is volledig de ruimte om je terug te trekken naar je eigen luxe slaapkamer. Of misschien heb je zin in om even te dobberen in een van de hottubs!

Even losgaan in de gym? Yes womaaaan, ook deze is aanwezig! Een wandelingetje langs het water of een plons erin voor dem real icequeens. Daarna even opwarmen in de sauna.

Een potje puzzelen meer in jouw straatje? Go your gang! Liever een kleurplaatje kleuren? You do you, boo!

Misschien heb je zin om samen met mij het diner voor te bereiden! Want ‘s avonds lekker tafelen aan de heerlijk ruime eettafel met een fantastisch uitzicht over het weiland didn’t hurt nobody EVER! Haard aan, fijne gesprekken, wijntje, watertje, toetje..

Als afsluiting van de dag nog even je inner Beyoncé omhooghalen met een dansje? All good, we zien wel waar de flow van de energie ons brengt!

Geen vast programma, we just be vibin’!

In plaats van volgestampt worden met workshops en kennis, flow je heerlijk in jouw creatieve en playful energie. Zodat je volledig de ruimte kan geven aan jouw creatieve proces en magische content.  Dik chillen én naar huis met een bult content en inspiratie! Oh, en had ik al gezegd dat je ook zomaar ineens voor jezelf duidelijk hebt hoe jij het fijnst je creatieve energie laat stromen?

Are you in?!

THE DEETS

Vrijdag 24 maart 13:30 t/m zondag 26 maart 13:00

Burdaard, Friesland

De heerlijk luxe Boerderij De Grote Liefde is je go to voor dit weekend. Van alle gemakken (aka gym, bios, ruime woonkeuken, hottubs en sauna) voorzien waan je je in het ultieme chill paradijs. Met fantastisch uitzicht over het weiland, zwemwater voor een koude duik.

Inclusief

  • 2 overnachtingen
  • Alle maaltijden, snacks en drinken
  • Schrijf feedback
  • 1:1 sparren over je teksten of creatieflow
  • Intappen op creatieve groepsenergie
  • Onbeperkt chillen en spelen
  • Gebruik van alle faciliteiten in de boerderij (gym, sauna, hot tub, bioscoop etc)

DIT WEEKEND IS VOOR JOU ALS JE

Durft te vertrouwen op dat er ontstaat wat er mag ontstaan door de groepsenergie. Misschien zijn dat 10 reels en een blog. 3 blogs en 20 social media posts of 1 social media post en mega waardevolle inzichten voor je business uit een tof gesprek.

Wat je ook uit dit weekend haalt, het is sowieso vanuit jouw highest creatieve vibe en je weet wat dat betekent!

AANTREKKINGSKRACHT VOOR 10!

DIT WEEKEND KUN JE BETER SKIPPEN ALS JE

Een vol programma met workshops en kennis vergaren verwacht. Hier geen hustle & grind, maar speelsheid en flow. Tijdens het CC&C weekend ligt de nadruk op verbinding met jezelf, de anderen en je natuurlijke flow. Zodat je vanuit die energie je lievelingsklanten aantrekt. Als dat geen woorden zijn waar jij op aan gaat, dan is een ander retreat meer jouw cup of tea!

Let’s go!

Als jij voelt dat je bij dit weekend wilt zijn, let’s get to it! 

Geen workshops of trainingen?

That’s right! Ik heb er bewust voor gekozen geen vol programma te faciliteren. Dit weekend draait om jouw persoonlijke creatieve flow. En daar mag je helemaal de ruimte aan geven!

Wat nou als ik niet in de groep pas?

Ik geloof in de kracht van groepsenergie. Wat ook betekent dat ik geloof dat de juiste groep zich wel gaat vormen. Degenen die er bij moeten zijn, zullen erbij zijn en dan mag je er ook uvanuit gaan dat die groep perfect op elkaar is afgestemd. Toch een beetje spannend? We kunnen van tevoren ook even kennis maken? En weet ook dat de meeste ladies ook goed gaan op deze vibe, dus dat hebben jullie al gemeen!

Hoe zit het met vervoer?

Je zorgt zelf voor vervoer naar de lokatie! De boerderij is niet heel chill met OV bereikbaar, maar we kunnen altijd iets regelen om te carpoolen. Dus kom jij met de auto en wil je wel iemand meenemen? Let me know!

Jooee, ik heb voedsel allergieën, ga ik nu met honger naar huis?

Hell to the no! Laat je voedsel allergieen van tevoren weten, dan zorg ik dat er ook voor jou heerlijke maaltjes op tafel komen!

Joe joe, Aïsha hier!

Let me be your host! Na een tijd onderneemsters met hun authentieke teksten te hebben geholpen voelde ik heel duidelijk; Ik wil iets samen creëren. Ik kan meer. Ik wil faciliteren. Vanuit Mij! Een combinatie van schrijven, verbinding, flow, playful energy en lekker eten! Want met mijn Molukse en Indische roots en verleden als Cake Designer kon eten niet achterblijven. Maar ik kon er steeds niet de goede vorm in vinden.

Totdat een van mijn klanten riep dat ze wachtte op een geheel verzorgd schrijfweekend vanuit mijn speelse frequentie. Zo was daar al heel snel een datum geprikt, een toffe lokatie gekozen en overweeg jij nu of je mee wilt.

Wees welkom, ik heb er zin in om je te laten flowen in jouw speelse en creatieve energie!