Selecteer een pagina


Mind Your Blissness
Opgericht door Aïsha Tauran, 35 jaar, Moeder, Partner, Girlboss, ex Cake Designer, Dansen in de regen-er, Spirit Junkie, Bye Bye angststoornis, First Degree of Bravery.

Ik weet nog dat ik altijd het gevoel had dat er iets miste. Het leven overkwam mij altijd. Het een na het ander gebeurde en ik snapte maar niet waarom. Maar ja, dit was het nou eenmaal. Zo was het vast voor me geschreven. Mijn angststoornis kwam er ook bij kijken, wat ertoe resulteerde dat ik op dagen de deur niet meer uit durfde, omdat ik bang was dat ik dood zou gaan. Totdat ik erachter kwam dat alles, maar dan ook alles energie is. Dat dingen je niet zomaar overkomen en dat je dus zéker invloed hebt op je leven. Dat, hoe meer jij vanuit jouw high vibes leeft, hoe meer daar ook weer van terug komt!

En we leven nu juist in een wereld waarin we het gevoel hebben dat we maar geleefd worden door ons werk, wat er om ons heen gebeurt, onze omgeving… Er liggen al vaste paden voor ons klaar, maar juist de onbewandelde paden zijn degenen die jou bij je eigen geluk brengt. Laat de energie die je krijgt van iets of iemand je begeleider zijn die je over dat onbewandelde pad heen leidt.

Waarom MYB?
Omdat ik, na nooit geweten te hebben wat ik wil en meer dan 10 jaar een kantoorbaan te hebben gehad met daaropvolgend een burn-out en angststoornis, mijn hart volgde! Ik besloot dat het tijd was voor MIJ. Ik wilde me niet meer laten leiden door een angststoornis! Ik wilde MIJN leven leiden. Mijn energie mocht omhoog! Ik startte mijn eigen bakkerij aan huis. Maar ik merkte 3 succesvolle jaren later dat dit bedrijf mij geen voldoening gaf. Waarom niet? Omdat ik niet vanuit mij en mijn ‘why’ handelde! Ik handelde vanuit; ‘Ik heb geld nodig, ik kan dit goed, dus dit ga ik doen.’ Ik kwam erachter dat er een groot verschil zit tussen doen wat je leuk vindt en doen wat je leuk vindt vanuit je hart en kernwaarden. Compleet andere energie. Toen ik hier achter kwam was ik vastbesloten iets te creëren wat vanuit mij zou komen. Niet vanuit de mening van anderen! Al snel was mijn pad duidelijk; het gevoel mensen te willen helpen en mijn persoonlijke reis samenvoegen. En dat is wat het nu is; Mind Your Blissness. Leven vanuit jou, bewust zijn van de energie die je uitzendt, kiezen voor je eigen pad en je niet uit van de wijs laten brengen door andermans mening, angsten, of wat het ook is wat je tegenhoudt. Je leven zit hem niet in de stappen die je zet, maar de energie áchter die stappen!