Mind Your Blissness
Opgericht door Aïsha Tauran, 34 jaar, Moeder, Partner, Girlboss, ex Cake Designer, Spirit Junkie, Angststoornis, First Degree of Bravery.

We zijn allemaal zo geconditioneerd om rekening te houden met anderen. Doen wat er van ons wordt verwacht. Dat we eigenlijk zijn vergeten wie we diep van binnen zijn. Dat we zijn vergeten dat we zelf ook nog doelen hebben die we willen behalen. Dromen hebben die we willen najagen.

Maar omdat we ons zoveel zorgen maken om de mening van anderen schuiven we die geweldige dromen (en daarmee onszelf) opzij. Ik geloof dat dat anders kan!

Ik geloof dat als jij keuzes maakt vanuit liefde voor jezelf en jouw kernwaarden die jou en je geluk representeren, je veel gemakkelijker in je eigen kracht durft te staan. Je makkelijker staande kunt houden tegen de tegenwind die je zult krijgen als je daadwerkelijk voor jouw eigen pad durft te kiezen en schijt hebt aan wat anderen hiervan vinden. Want jouw kernwaarden zijn vanuit liefde en pure intenties! En als je daar vanuit durft te gaan, ga je met de juiste verhouding van een happy mindset en fuck it mentaliteit!

Waarom MYB?
Omdat ik, na nooit geweten te hebben wat ik wil en meer dan 10 jaar een kantoorbaan te hebben gehad met daaropvolgend een burn-out en angststoornis, mijn hart volgde! Ik besloot dat het tijd was voor MIJ. Ik wilde me niet meer laten leiden door een angststoornis! Ik wilde MIJN leven leiden. Ik startte mijn eigen bedrijf. Maar ik merkte 3 succesvolle jaren later dat dit bedrijf mij geen voldoening gaf. Waarom niet? Omdat ik niet vanuit mij en mijn ‘why’ handelde! Ik handelde vanuit; ‘Ik heb geld nodig, ik kan dit goed, dus dit ga ik doen.’ Ik kwam erachter dat er een groot verschil zit tussen doen wat je leuk vindt en doen wat je leuk vindt vanuit je hart en kernwaarden. Toen ik hier achter kwam was ik vastbesloten iets te creëren wat vanuit mij zou komen. Niet vanuit de mening van anderen! Al snel was mijn pad duidelijk; het gevoel mensen te willen helpen en mijn persoonlijke reis samenvoegen. En dat is wat het nu is; Mind Your Blissness. Leven vanuit jou, kiezen voor je eigen pad en je niet uit van de wijs laten brengen door andermans mening, angsten, of wat het ook is wat je tegenhoudt!