Selecteer een pagina

Hi! It’s me,  Aïsha Tauran! 37 jaar, moeder van 2, partner van 1, schrijfster. Complete foodie, dol op concerten en festivals, kan enorm weg zweven in licht en liefde om vervolgens met de voeten in de klei oldschool hiphop door de speakers te knallen. Is die ene die altijd te hard lacht en teveel vloekt, heeft een intense fascinatie voor Human Design (6/2 selfprojected projector), leert rolschaatsen, giechelt om romcoms, start de dag met journalen en een dansje in mn onderbroek, is allergisch voor pick up lines en haantjesgedrag, ex Cake Designer, Dansen in de regen-er, First Degree of Bravery.

Na jaren in loondienst en voor mezelf schrijven startte ik in 2015 als onderneemster. Dat had nog alles behalve met schrijven te maken. Ik begon een bakkerij aan huis; Lovely Layers Cake Design. Na 2,5 jaar taarten bakken en decoreren tot in de late uurtjes begon ik steeds duidelijker te voelen; ik heb meer te doen dan “alleen taart”. Hoewel mijn bedrijf succesvol was, voelde ik zelf geen voldoening meer. Ik wist dat ik meer tot betekenis kon zijn!

“Ook in het ondernemen merkte ik dat mijn mening verschilde”

Want er zit een groot verschil tussen doen wat je leuk vindt en doen wat je leuk vindt vanuit je hart en kernwaarden. Compleet andere energie. Toen ik hier achter kwam was ik vastbesloten iets te creëren wat vanuit mij zou komen. Niet vanuit wat er verwacht wordt en mening  van anderen! Want ook in het ondernemen merkte ik dat mijn mening verschilde. Overal leerde ik dat ik zoals mijn doelgroep moest praten. Bedenk met wie je wilt werken en zorg dat je die taal spreekt. En het enige wat ik kon denken was; maar waarom kan ik niet zoals mezelf praten zodat juist de doelgroep die bij mij past wel volgt? Maar ik luisterde naar het advies in plaats van mijn eigen stem, want een ander zou het wel beter weten! Believe me when I say dat dat écht wel even een healing en therapiesessie of wat heeft geduurd voordat ik dat stukje achter me kon laten en wist dat ik daar helemaal niet naar hoefde te luisteren. Aaanyhow, zo ontstond in 2018 Mind Your Blissness.

“Mijn bedrijf stroomde niet”

Al een hele tijd had ik me verdiept in energie en de Wet van Aantrekkingskracht. Het leek alsof alle puzzelstukjes op hun plek vielen. Alsof ik het leven ineens snapte ;’) Toen besefte  ik hoeveel invloed je eigenlijk zélf nog op je leven hebt door je energie te shiften. Het leven overkwam me niet meer. Er werd ineens steeds meer duidelijk wat voor energie ik uitstraalde. En dat was ook een enorme spiegel in mijn bedrijf! Want wat ik in die jaren als onderneemster zelf al vermoedde bleek in de praktijk ook zo te zijn. Praten zoals je zelfbedachte doelgroep creëert misschien sneller en meer omzet, maar het bracht geen verbinding of klik! Keer op keer kwamen er klanten op mijn pad die niet volledig bij mij pasten. Kon ik niet volledig mijzelf zijn tijdens coachingsessies. Moest ik me toch weer ergens inhouden omdat die match er niet helemaal was. Mijn bedrijf stroomde niet. Ik was té veel bezig met wat anderen zouden willen horen of waar ze op wilden aansluiten. 

Toen pas besefte ik dat ik juist met mijn natuurlijke talent een ander heel goed kon helpen.

Daar lagen de grootste lessen. Wat wilde ík in het ondernemerschap. En wat kan ik al van mezelf wat van nature komt en goed is! Als ik duidelijk had wat ik wilde ontvangen, dan mocht ik ook duidelijk zijn in wat ik wil communiceren. En hoe ik als MEZELF communiceer en dus mijn eigen frequentie uitzendt en daarmee ook aantrek.

Enorme lessen die ik bewust in de praktijk toepaste. Elke keer als ik weer een laagje angst had afgepeld en meer van mezelf liet zien en als mezelf communiceerde sloot zich steeds meer mijn eigen publiek bij mij aan!

De doorslag naar schrijven voor ondernemers kwam toen ik mijn schrijftalent begon te erkennen. Schrijven was voor mij altijd iets waarvan ik dacht dat iedereen dat wel kon. Maar ik kwam erachter dat dat helemaal niet zo was! Ik werd door ondernemers in mijn inner circle gevraagd om hen te helpen met tekst. En wat voor mij met twee vingers in de neus klaar was, was voor mijn ondernemersvrienden een freaking hel op aarde! Toen pas besefte ik dat ik juist met mijn natuurlijke talent een ander heel goed kon helpen.

Ineens begon er meer te stromen. Ik deelde op social media waar ik mee bezig en excited over was en meer dan dat was er eigenlijk niet nodig! Er kwamen “uit het niets” klanten op mijn pad die op mijn denkwijze aan het wachten waren. Die zonder dat ik ook maar een aanbod had al riepen dat ze mij nodig hadden! Ik zat steeds eer op de frequentie van mezelf en dat maakte dat mijn eigen magneetje weer aan de slag ging! En dat is wat het nu is; Mind Your Blissness. Jouw onderneming communiceren vanuit jouw awesome frequentie, bewust zijn van de energie die je uitzendt, volledig jezelf zijn en dit unapologetically kunnen uiten. In dit geval dus via tekst.

“Je creëert je eigen vibing space waar je niet wordt gecensureerd door social media apps of weg wordt gemoffeld door die verrekte algoritmes”

Met bijna 20 jaar ervaring in bloggen en schrijven is het dan toch echt tijd om daar anderen mee te helpen. Het communiceren van jouw awesome vibe door je teksten. En weten hoe jij als persoon communiceert en hoe je dat op je meest natuurlijke manier doet. Zodat je de klanten naar je toe trekt vanuit verbinding in plaats van ze over te halen met trucjes die 20 konijnen uit je reet trekken, maar geen match met je favoriete klant. Misschien is zichtbaar worden via video nog een ding voor je, maar wil je wel die verbinding met jouw favo publiek. Blogs kunnen dan zo’n fijne uitkomst zijn. Je voelt niet de druk van die camera in je mik, maar je kunt wel jouw expertise en vibes overbrengen. Én je creëert je eigen vibing space waar je niet wordt gecensureerd door social media apps of weg wordt gemoffeld door die verrekte algoritmes. Een total win-win als je het mij vraagt!

Maar waar de echte win ligt is dat je jezelf uit zoals je al bént en weet dat dat je lange termijn verbindingen creëert. Ontdek welke woorden jij het liefst gebruikt, wat je natuurlijke tone of voice is en wat je natuurlijk af gaat. Door alle ruis van de grote ondernemerswereld hoor je je eigen stem niet meer. En ik help je graag die weer naar boven te krijgen!