Selecteer een pagina

maak je energie zichtbaar met tekst en

trek jouw ideale klanten aan vanuit verbinding

Je missie en visie: CHECK. 
Met wie jíj het liefst werkt: CHECK. Dope ass message: CHECK. En dán is het tijd om mensen te bereiken. Maar uuugh, blogs schrijven duurt lang. Instaposts, stroomt niet. Zoveel te doen, so little time. Knetter irritant als jij je wilt focussen op de mensen die je helpt, maar je bezig moet houden met dingen als pakkende content schrijven. It kills the vibe een beetje, I know! Je bent hier toch voor je missie, niet om te schrijven?! Maar toch heb je het nodig om je missie de wereld in te slingeren. Met hem alleen maar voelen weten mensen niet waar ze je kunnen vinden.

Als jij je missie vanuit je allerallerbinnenste voelt, maar het lukt je niet om het om te zetten in tekst die raakt. Die zorgt voor verbinding. Social media content moet uit je verrekte tenen komen. Je ‘Over mij’ pagina loopt niet. Of heb je blogs die een beetje “off” voelen? Giiirl, let me help you out! Ik zet je boodschap en energie om in de woorden die bij jou als personal brand passen. Die ervoor zorgen dat je de mensen bereikt die wachten op jouw boodschap. Be gone, teksten waarvan je dénkt dat anderen ze willen horen. Bye, marketingtrucjes waar je een duidelijke “nee” bij voelt (maar iedereen gebruikt ze toch?) Hello, tekst die resoneert met jou! Hi, tekst vanuit het hart. Hallooo, verbinding! En YAY, klanten waar je energie van krijgt en je een fijne klik mee hebt!

Hey you! Heartfelt copywriter Aïsha at your service!

Met mijn natuurlijke neus voor rakend geschreven woord en  woeste interesse in en ervaring met energie zorg ik ervoor dat jouw teksten aligned zijn met je missie en wie je bent! Bij het lezen van je huidige teksten voel ik duidelijk of en waar er energetisch iets niet helemaal klopt. Om vervolgens samen met jou tot de kern te komen waar de energie dan niet lekker stroomt. 

 

Waarmee ik je help

Webteksten

Blogs

Social Media Content

Redigeren bestaande webteksten

j

Redigeren bestaande blogs

Andere teksten? Let me know!

Let’s go!

Als jij voelt dat je met mij wilt samenwerken, let’s get to it! Vul onderstaande formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken. Exciting times!

6 + 3 =