Selecteer een pagina

Authentiek. We willen het zijn, we zoeken het in anderen, we maken het een voorwaarde van vriendschappen. ‘Als je maar echt bent.’
Met Mind Your Blissness wil ik het uitdragen. Mijn authenticiteit. Geloofwaardig zijn, betrouwbaar zijn, echt zijn. Geen namaak. Dichtbij mezelf. Bij wie ik ben. Om zo de mensen te helpen die een klik met mij voelen.

Ik droeg mijn boodschap uit. Positiviteit, liefde voor jezelf, liefde voor wat is. Dat het ook voor jou is weggelegd. Liet mezelf zien. In posts, filmpjes, stories op Instagram, Lives op Facebook. Allemaal vanuit mezelf. Liet de flaws zien, liet zien wat ik leerde. Omarmde als er iets niet ok ging. Kwetsbaar. Was tevreden met wat ik liet zien. Alles wat ik poste en liet zien was oprecht en echt. En toch… was ik niet authentiek. Stond ik niet dichtbij wie ik ben.

‘Ik hield het verborgen voor de buitenwereld’
Tijdens het ontwikkelen van de Good Vibe Course zei ik nog; ‘Ik laat dat stukje nog wel even achterwege.’ Niet te zweverig zijn. De mensen die je nu volgen voelen dat misschien niet zo omdat je dat nog niet van jezelf hebt laten zien. En hop, daar ging het! Mijn stukje zijn. Een belangrijk stukje van mijn leven. Wat mij rust geeft, wat mij over mijn angststoornis heen bracht. Wat mij zelfliefde bracht. Wat ik in het dagelijks leven ben. Ik gooide het zomaar overboord. Hield het verborgen voor de buitenwereld. Soms schemerde het door mijn posts heen. Af en toe een kaartje trekken, een Insta Story met een edelsteen, hier en daar een quote van Abraham Hicks (Google maar even). Maar vooral niet teveel en te zweverig, want ‘wat zullen ze wel niet denken’. Termen als universum of wet van aantrekking liet ik achterwege om maar in “het plaatje” te passen. Maar hoe kan ik míjn tribe aantrekken als ik mijzelf niet volledig laat zien? Hoe kan ik de vrouwen helpen die op mijn boodschap wachten als ik mijn échte boodschap niet uit? Als ik post over ‘gewoon positief denken’ terwijl daar nog een diepere laag onder ligt? Hoe kan ik vrouwen in hun eigen kracht doen geloven als ik dat van mijzelf verborgen houdt?!

Ben ik dat meisje dat vindt dat als je het positieve blijft zien in zware tijden het leven een stuk makkelijker is? Dat gelooft dat er altijd lichtpuntjes te vinden zijn, hoe moeilijk je leven ook lijkt. Of dat zweert bij lief doen tegen anderen, kleine uplifting briefjes verstopt in de schappen van de supermarkt, gelooft in ’empowered women empower women’. Oh jazeker wel! Maar…

‘Ik ben het allemaal en toch is het nergens te zien.’
Ik ben ook dat meisje dat aan het begin van een spirituele reis staat, dat aan je lippen hangt als je het over de energie van de maanstanden hebt, dat niet in toeval gelooft, dat engelenkaarten trekt als ze vastloopt. Dat graag zou willen co-creëeren met het universum, dat zich verdiept in de wet van aantrekking, dat dolgraag de Spirit Junkie Masterclass van Gabby Bernstein wil doen. Ik ben er eentje die een amethyst onder het bed van haar dochter legt zodat ze beter slaapt (en toch regelmatig wakker ligt haha), die met palo santo stokjes door haar huis loopt als ze het wil reinigen van negatieve energie, die dagelijks mediteert en contact zoekt met haar Source Energy. Dat gelooft dat je een magneet bent voor energie en dat jij kiest wat er naar je toe wordt getrokken. Ik ben het allemaal en toch is het nergens te zien. Toch is dat stukje verborgen. En dat terwijl ik zo’n groot voorstander ben van: laat je licht niet dimmen, maar laat het schijnen! HOE DAN?! Dus het laatste stukje van mij mag er ook zijn. Ik heb recht op een stukje licht! 

Een tijdje terug deed ik een dierbaar persoon een belofte. ‘Ik ga schijnen als nooit tevoren.’ Die belofte kan ik alleen nakomen als ik mezelf helemaal laat zien. Of ik bang ben voor wat mijn omgeving ervan vindt? Yep! Of ik bang ben dat mensen hierdoor de Good Vibe Tribe verlaten of me niet meer zullen volgen? Hell yeah, maar voor hen doe ik dit niet. Ik doe het voor mijzelf en de vrouwen die zich aangetrokken voelen tot mijn authentieke vibe. Die vrouwen die dat vuur voelen branden om met zichzelf bezig te gaan en in de spiegel durven te kijken. Die zichzelf als prioriteit stellen! En de manier waarop ik naar het leven kijk wel voelen. Met rozenkwarts, palo santo rook en keepers of the light kaartendeck in de aanslag. This is my truth. Mijn authentieke ik.

En wees gerust. Ik ga je nu echt niet doodgooien met kumbaya zingen rond het kampvuur. Maar verwacht wel meer spiritualiteit in de komende posts. En voel je dat hele spirituele nou niet, dan nodig ik je uit om dat eruit te halen wat voor jou zou kunnen werken <3

En voor jou. Die voelt dat ze niet volledig zichzelf kan zijn, om wat voor reden dan ook. Laat jouw prachtige licht ook zien. En verlicht daarmee je leven, je omgeving en de mensen om je heen. Laat je authentieke zelf zien en trek daarmee de mensen en dingen aan die perfect aansluiten bij die authentieke jij. Geloof me, het zal het allemaal waard zijn!

Vertel mij eens. Wat is het stukje van jou wat je meer mag laten zien?

Met alle liefs en dikke vette zak vol good vibes xxx