Selecteer een pagina

Get your blog checked!

Je website is een plaatje! Van mooie foto’s tot je aanbod. It’s YOU! En toch lopen je teksten niet altijd even lekker. Voel je je niet helemaal content met de teksten die je leest. 

Tekst is een super groot onderdeel van je business en is daarom ook belangrijk om op de juiste manier in te zetten. Het universum kan niet de juiste mensen naar je sturen als je gemixte signalen uitzendt.

Get your blog checked, babe! Met de MYB Blog Check ontvang je een uitgebreid rapport met direct over te nemen tips, tricks en aanpassingen die je  ervoor zorgen dat jij  jou ademen en lekker lopen. Zodat jij de klanten aantrekt die jou energie geven!

 

wat ontvang je?

  • 1 op 1 call waarmee we de diepte ingaan mbt jou als personal brand en hoe jij tekstueel communiceert met jouw favo klant
  • Eenmalige Blog Check waarin wordt gelet op o.a. flow, samenhang, aanwezigheid van jouw unieke stem, taalgebruik en message van je business.
  • Uitgebreid Google docs document met aanpassingen, tips en tricks die ervoor zorgen dat de teksten jou ademen!

1 blog tot 1500 woorden € 197,-

l

Meer dan 1 blog of 1500 woorden?

I got your back! Laat van tevoren even weten hoeveel blogs en woorden per blog je gecheckt wilt hebben. Dan nemen we die mee.

Bij meerdere blogs kijk ik ook of alle blogs samenhangen.

Elke extra blog tot 1500 woorden: € 77,-
Elke volgende 100 woorden: € 17,-

Het werken met Aïsha is érg fijn! Door mijn teksten uit handen te geven scheelt dat een hele hoop tijd van mijn kant, én ik weet dat het goed gebeurt op een manier wat past bij mij en mijn bedrijf. 

Als ervaren ondernemer ben ik er inmiddels zeker van dat de dingen die mij niet goed afgaan of mij niet meteen energie geven, ik beter door iemand anders kan laten doen. Hierdoor houd ik me bezig met de activiteiten in mijn business die binnen mijn expertise vallen.

Aïsha haar persoonlijke aanpak en skills om je teksten duidelijk en passend te krijgen zijn erg waardevol!

Als je een kans krijgt om met haar te werken zou ik dit zeker aanraden! 🤩

Tom

Your Evolvement

LET’S GO!

Wil jij jouw tekst gecheckt hebben? Laten we even kennismaken om te zien of we een match zijn!
Vul onderstaand formulier in (met eventueel voorkeur voor data) zodat ik contact met je kan opnemen om de Zoomcall in te plannen.

Webtekst Check Introductie Call

9 + 15 =