Selecteer een pagina
maak je energie zichtbaar met tekst en

trek jouw ideale klanten aan vanuit verbinding

Je missie en visie: CHECK. 
Met wie jíj het liefst werkt: CHECK. Dope ass message: CHECK. En dán is het tijd om mensen te bereiken. Maar uuugh, blogs schrijven duurt lang. Instaposts, stroomt niet. Zoveel te doen, so little time. Knetter irritant als jij je wilt focussen op de mensen die je helpt, maar je bezig moet houden met dingen als pakkende content schrijven. It kills the vibe een beetje, I know! Je bent hier toch voor je missie, niet om te schrijven?! Maar toch heb je het nodig om je missie de wereld in te slingeren. Met hem alleen maar voelen weten mensen niet waar ze je kunnen vinden.

Als jij je missie vanuit je allerallerbinnenste voelt, maar het lukt je niet om het om te zetten in tekst die raakt. Die zorgt voor verbinding. Social media content moet uit je verrekte tenen komen. Of heb je blogs die een beetje “off” voelen? Giiirl, let me help you out! Ik zet je boodschap en energie om in de woorden die bij jou als personal brand passen. Die ervoor zorgen dat je de mensen bereikt die wachten op jouw boodschap. Be gone, teksten waarvan je dénkt dat anderen ze willen horen. Bye, marketingtrucjes waar je een duidelijke “nee” bij voelt (maar iedereen gebruikt ze toch?) Hello, tekst die resoneert met jou! Hi, tekst vanuit het hart. Hallooo, verbinding! En YAY, klanten waar je energie van krijgt en je een fijne klik mee hebt!

Waarmee ik je help

Blog Check

Ontvang een uitgebreid op maat gemaakt rapport met tips, tricks en aanpassingen die ervoor zorgen dat jouw blogs JOU ademen en lekker lopen!

Heb je andere ideeën voor je blogs? Let me know!

Magnetische blogs schrijven

HIEPERDEPIEP! Breng je blogs naar een next level en maak ze magnetisch. Zelf doen waar jij goed in bent en een ander voor je laten schrijven. Geef het (her)schrijven van je blogs uit handen!

Joe joe! Not your average copywriter Aïsha to the rescue!
Met ruim 18 jaar blog ervaring  werd het tijd om daar anderen mee te helpen. Met een natuurlijke neus voor geschreven woorden die pakken en  woeste interesse in en ervaring met energie zorg ik ervoor dat jouw teksten aligned zijn met je missie en wie je bent! Toen ik 6 jaar geleden aan mijn ondernemersreis begon vond ik het bizar dat de grootste der groten andere ondernemers leerder om te zoeken naar hun doelgroep, te praten zoals hun doelgroep. Praat in schaarste, richt je op het probleem, in zo min mogelijk tijd zoveel mogelijk mensen binnen halen. Terwijl ik alleen maar dacht: Maar ik kan toch als mezelf praten en dan komen juist de mensen die bij mij passen?! Dus dat mag anders. Authenticity & alignment first, strategy follows. Klaar om je ware zelf om te toveren in tekst? I’m your girl!

 

Let’s go!
Als jij voelt dat je met mij wilt samenwerken, let’s get to it! Vul onderstaande formulier in en dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op om de mogelijkheden met je te bespreken. Exciting times!

10 + 13 =