Selecteer een pagina

Op het moment dat je weet dat je het anders wil dan die ‘same shit, different day’ vibe, zijn vaak de eerste vragen: ‘Maar wat dan wél?! Ik weet helemaal niet wat ik wil.’ Of misschien is het ‘Maar hóe dan?!’ En voor je het weet zit je vast in die cirkel van gedachten en lijkt er geen beweging meer te zitten in je dromen. Je wil helderheid in je plannen, weten waar je naartoe beweegt.

Tijd om die helderheid te creëren met een Soul Goal Clarity Call! Want het goud ligt vlak voor je neus, alleen zit je er zo dicht op dat je het niet ziet. Ik help jou dat goud te ontdekken. Helderheid in je stappen maakt het makkelijker om jouw droomleven te manifesteren. Let’s make that sparkle a big ass fire!

Tijdens deze online sessie op maat ben ik 1,5 uur jouw persoonlijke Clarity Cheerleader! Er is namelijk een flinke dosis moed nodig om naast een ander leven willen het ook gewoon te DOEN. Tijd om in die moedige jij te stappen! Ik help je de helderheid te krijgen en het momentum van je moedige jij hoog te houden.

We kijken naar je mogelijkheden, ontdekken wát je precies wil, wat je tegenhoudt en hoe je daar los van kunt komen. En je ontvangt de tools die je nodig hebt om je visie duidelijk te houden en er stappen naar te zetten.

Na elke online Clarity Boost ontvang je een worksheet met tips en opdrachten op maat die bij de boost aansluiten zodat je meer vanuit jouw positieve energie leeft en stappen kan zetten richting jouw verlangens. So let’s go! Je droomleven wacht tot jij op de juiste frequentie zit. Tijd om daar naartoe te bewegen door een kleine stap!

your secret wishes carry your gold

wat krijg je tijdens

een clarity boost?

  • 1,5 uur online coaching sessie
  • Helderheid in wat je nou precies wilt
  • Waardevolle en praktische tips & tricks om vanuit een hoge energie stappen richting je verlangens te zetten
  • We bekijken waar jij je energie nog kunt verhogen voor nóg meer aantrekkingskracht
  • We onderzoeken je niet helpende overtuigingen over je droom/dagelijks leven en buigen ze om naar helpende overtuigingen!
  • Je gaat herkennen wat jouw positieve energie stagneert
  • Je ontvangt de tools om je stagnerende energie weer op te krikken
  • We trekken een kaartje uit een van mijn kaartendecks
  • Na de boost ontvang je een worksheet met de tips en opdrachten die we tijdens de boost hebben besproken
  • Contact moment 1 week na de boost 

de clarity boost

is voor jou als

N

Je iets anders wilt, maar niet weet wat je wilt.

N

Je niet helemaal happy met je huidige situatie bent, maar niet weet wat je wilt veranderen

N

Je voelt dat je leven anders mag, maar je niet weet waar je moet beginnen.

N

Je wilt onderzoeken welke volgende stap je mag zetten naar jouw droomleven

De boost van Aïsha kwam precies op het moment dat ik hem nodig had! Haar enthousiasme en eerlijke feedback hebben me een flinke duw in de goede richting gegeven.

De sessie is een combinatie van inzichten die even moeten landen en tips waar ik direct wat aan had, overladen met een fijne vrolijke en oprechte vibe.

De bondige samenvatting achteraf houdt je scherp en kan je er bij pakken als persoonlijk naslagwerk.

Bianca

Hoewel ik eerst dacht geen duidelijk doel te hebben, stelde Aïsha précies de juiste vragen met wat ik op dat moment nodig had. Man, wat een clarity en duidelijkheid daarna! Ik ben zó onwijs dankbaar dat we deze mooie call hebben gehad en met alle inzichten en worksheet daarna. Aïsha heeft een mega fijne energie en ik zou zo’n call zeker aan iedereen aanraden!

Ananda

boek je clarity boost

Nadat je hebt geboekt stuur ik je een e-mail om de datum in te plannen!

Hey you!

Ik ben Aïsha, dansen in je onderbroek-er, spirit junkie, voorstander van leven vanuit je hart, niet de verwachting van een ander. Gezellig uut Grunn (Groningen), 36 jaar, mama van Aiden en Noé. Lief van Tom. Founder van Mind Your Blissness en degene die bij jouw reis aan de zijlijn zal staan. Oh, en als je me een happy dance wilt zien maken, neem me mee uit eten ;-) Of je kan ook gewoon je innerlijke vuur achterna gaan. Does the trick as wel :D

Waarom ik daar happy dances voor doe? Omdat die innerlijke vuurtjes ons bij ons échte geluk brengen. Doen wat van ons verwacht hoeft niet per definitie te zijn wat onszelf gelukkig maakt!

Toen ik in 2014 kokhalzend boven de wasbak stond omdat ik niet meer naar mijn werk durfde was het tijd voor verandering. Ik werkte al ruim 10 jaar op kantoor. Van Callcenter, via vastgoed, naar een uitgeverij. En elke keer dacht ik weer; “Ik kan toch niets beters.” Maar toen mijn vuurtje volledig gedoofd was besloot ik mijn baan op te zeggen en te doen waar ik blij van werd. Dat mondde uit tot elke dag kleuren, thee drinken, kletsen, nog meer kleuren, nog meer kletsen, nog meer thee en bakken. En toen ik geen baan kon vinden nam ik het heft in handen en startte mijn eigen business; Lovely Layers Cake Design

Na 2,5 jaar een goedlopende bakkerij aan huis gerund te hebben werd mijn energie lager en lager, dus besloot ik te stoppen en een andere weg in te slaan; Badasses zoals jij hun innerlijke vuurtje helpen te vinden en achterna te laten gaan! Want je hebt de touwtjes meer in handen dan je denkt!

Let’s go badass dromenvanger!
CHEERS to your happy life!