Selecteer een pagina

uplift je vibes op je eigen tempo

Je weet het al lang of misschien heb je erover gehoord en ben je erin geïnteresseerd geraakt. Alles is energie. Jijzelf, je buurvrouw, de telefoon in je hand, de bank waar je op zit. En dat wat je uitzendt krijg je ook weer terug. Tof! Maar aan de andere kant ook: HOE DAN VERDER?

De vibes die je uitzendt trek je naar je toe. Alles goed en wel, maar hoe weet je dan wát je precies uitzendt? En mag je nu nog wel negatief denken? Hoe kan je je vibes dan verhogen? Want momenteel plof je uitgeblust op de bank na je werk en lijken je vibes niet meer omhoog te kunnen. Wat zijn dingen die ervoor zorgen dat je vibes omhoog en omlaag schieten? Hoe denk je weer in mogelijkheden als je merkt dat je alleen op het probleem aan het focussen bent? Oh, en wat doe je als er iets heel heftigs gebeurt? Hoe kan je dán nog je positief blijven?!

Ben je er klaar voor? Meer positieve energie in je dagelijks leven en vol vertrouwen je droomleven creëren. We maken een deep dive in de wereld van energie, jouw gedachtekracht en de Wet van Aantrekkingskracht.
Let’s go, bewust worden van je energie. Conscious Vibes is er!

energy made simple

Wat ga je leren tijdens deze course?

 • Wat energie nou precies is en hoe het werkt
 • Dat de Wet van Aantrekkingskracht altijd vóór jou werkt
 • Hoe je weet welke vibes je uitzendt
 • Hoe je makkelijk je vibes uplift met de Map of Consciousness en andere simpele tools
 • Hoe je deze tools makkelijk in je dagelijks leven kunt gebruiken
 • Herkennen welke niet helpende gedachten jouw positieve flow blokkeren
 • Hoe je van denken in “problemen” shift naar denken in oplossingen
 • Hoe je je positieve vibes uitstraalt als er heftige dingen gebeuren

Wat krijg je?

 • 5 modules met video’s en worksheets met opdrachten
 • lifetime toegang tot alle lessen
 • Kans op een gratis 1 op 1 offline VIP middag twv € 497,-
 • Toegang tot besloten comunity om elkaar te upliften

Waarom deze course?

Ik vind het belangrijk bewustzijn rondom dit onderwerp te creëren. Omdat we (onbewust) vanuit zoveel angst leven. Angst voor wat anderen van ons denken, angst voor wat komen gaat, angst voor onbekend, angst voor whatever het is waar jij bang voor bent. Maar juíst door ons te focussen op die angsten en negativiteit creëren we daar meer van! Onze gedachten bepalen namelijk de energie die we uitzenden. Een positieve mindset is dus key. 

En soms hebben we gewoon niet eens door dat we überhaupt ergens vanuit een lage energie over nadenken. En dat je dit ook op simpele manieren kan ombuigen. We mogen ons dus meer bewust worden van de energie die we uitzenden. Om een grotere ripple om ons heen te maken die anderen inspireert ook zo te gaan leven.

Ik vind je enorm positief betrokken bij alle members en dat waardeer ik enorm. In jouw video’s en werkboeken is alles helder en laagdrempelig uitgelegd, dus erg prettig.

GF

Kleine beetjes informatie, concrete tools, lekker behapbaar, niet te veel en te lang. Op de vrolijke eerlijke Aïsha manier. 

Bianca

“In een ontspannen sfeer en met kennis van zaken brengt Aïsha je de kneepjes van het hoog houden van je positieve energie bij. Ze is altijd bereid om je te helpen als een opdracht niet meteen tot je komt en geeft aan de hand van eigen ervaringen de juiste handvatten om vooruit te komen.”

Mascha

“Spiritualiteit was voor mij eigenlijk altijd een beetje een zweverig onderwerp. En energie viel daar ook onder. Totdat Aïsha mij in begrijpelijke taal uitlegde dat energie gewoon een frequentie is en wat je daar mee kan. Zo was het ineens veel begrijpelijker en logischer. En ze kon het ook nog eens uitleggen met voorbeelden. Voor mij is het een stuk helderder geworden en bleek ik onbewust eigenlijk al een aantal ‘trucjes’ toe te passen.”

Ankie

lift je vibes op je eigen tempo

over aisha

Hi! Ik ben Aïsha, dansen in je onderbroek-er, spirit junkie, voorstander van leven vanuit je hart, niet de verwachting van een ander. Gezellig uut Grunn (Groningen), 35 jaar, mama van Aiden en Noé. Lief van Tom. Founder van Mind Your Blissness en degene die deze course heeft gemaakt. Oh, en als je me een happy dance wilt zien maken, neem me mee uit eten ;-)

Toen ik erachter kwam dat we allemaal uit energie bestaan en dat we ons leven juist zelf creëren met onze gedachten en de energie die we daarmee uitzenden leek het alsof ik een puzzelstukje vond waarmee ik het leven eindelijk snapte. Het werken met energie vertaalde ik voor mezelf in het simpele dagelijks leven en door doelbewust met mijn energie om te gaan creëer ik nu het leven waarvan ik dacht dat het niet voor mij was weg gelegd. Ik heb het altijd belangrijk gevonden om positief in het leven te staan, maar door deze kennis werd het een vereiste.

Na 2,5 jaar een goedlopende bakkerij aan huis gerund te hebben werd mijn energie lager en lager, dus besloot ik te stoppen en een andere weg in te slaan; Meer mensen bewust maken van het feit dat alles uit energie bestaat en dat hier niks zweverigs aan is, maar juist een wetenschappelijk gegeven! Met Mind Your Blissness wil ik dit bewustzijn creëren zodat we geen slachtoffer meer van het leven zijn, maar juíst de touwtjes méér in handen hebben dan we denken! 

Help je mee anderen bewust te maken van hun energie? Begin dan bij dat van jezelf zodat degenen die daar klaar voor zijn daarop mee kunnen liften!

XOXO