Schrijf je in op de wachtlijst!

HERKEN JE DIT?

R

Ik vind de Wet van Aantrekking interessant, maar weet niet hoe ik dit toe kan passen in mijn dagelijks leven

R

Ik heb het gevoel dat ik word geleefd door de dagelijkse sleur

R

Ik heb vaak gedachten als: ‘ Ik ben niet goed genoeg’ ‘Ik kan dit niet’ ‘Ik ben niet tevreden over mezelf/mijn leven’

R

Ik wil meer vanuit positiviteit leven, maar weet niet waar ik moet beginnen

R

Ik wil graag meer zelfvertrouwen en zelf liefde

R

Ik ga vaak over mijn grenzen op mijn werk en/of privé

JOUW DROOMLEVEN

Ben jij klaar voor een leven waarin je daadwerkelijk stappen gaat maken naar jouw droomleven?

– Waarin je vanuit je positieve energie je dromen manifesteert?

– Waarin jij je negatieve emoties makkelijker de baas bent zodat je juist meer vanuit je positieve energie aan trekt?

– Waarin je je so called tekortkomingen kan omarmen?

– Waarin je durft te vertrouwen op wat het universum je op je pad brengt?

Ben jij super gemotiveerd om alle handvatten aan te pakken die je helpen een positiever leven te creëren en wil jij grote stappen maken als de bad ass vrouw die je bent?!

Dan is de Good Vibe Course perfect voor jou!

Wat houdt het in?

In 16 weken ga je samen met mij en een intieme groep van maximaal 15 gelijkgestemde vrouwen doelgericht en bewust bezig met jouw positieve mindset! Met praktische opdrachten krijg jij meer inzicht in je positive practice! Je begint bij je basis en neemt zo verdere stappen naar je droomleven samen met de Wet van Aantrekking!

Hierna durf jij je so called tekortkomingen en struggles te omarmen en programmeer jij je awesome brein om als eerste de lichtpuntjes zien in plaats van alles wat je tegenhoudt om te groeien. Een positiever en lichter leven ligt binnen handbereik!

Good vibe diy

16 weken lang elke week toegang tot nieuwe lessen

Praktische tools om je positieve energie hoog te houden

Wekelijkse motivatie om je positivity practice makkelijker in praktijk te brengen

Toegang tot besloten VIP community om te sparren met andere members

Werkbladen om al je vooruitgang bij te houden

Video’s die je door de 16 weken heen begeleiden

Voor de bad ass vrouwen die net dat stapje verder willen is er nu de upgrade naar Good Vibe Course VIP!
Lijkt het je tof om samen met mij en een groep van maximaal 15 vrouwen aan de slag te gaan met de course? Word een VIP member en krijg toegang tot toffe extra’s, mijn begeleiding én GRATIS toegang tot de Mind Your Blissness Live Inspiratiedag!

DIT zijn de vip extra’s!

Twee wekelijkse online live sessies waar je al je vragen aan mij kunt stellen

Samenwerken met een groep van maximaal 15 gelijkgestemde vrouwen

Gratis toegang tot de Mind Your Blissness Live Inspiratiedag

Korting op komende courses

Kans op een hotseat moment tijdens de Inspiratiedag

DE MODULES

Module 1:

BACK TO BASICS

Terug naar de basis. Van je huidige leven én de Wet van Aantrekking. Je kan positiviteit in je dagelijks leven brengen, maar zonder de basis te weten zal het niet je volle positieve potentie omhoog halen! Je gaat aan de slag met je huidige situatie en waar je naartoe wilt zodat jij precies weet aan welke knoppen je moet draaien!

Module 2:

SELF LOVE IS BEST LOVE

Zelf liefde en positieve energie gaan hand in hand! In deze module word je bewust van je mate van zelf liefde, ga je onderzoeken wat je beperkende overtuigingen zijn en waar deze vandaan komen en vergroot je je zelf liefde. Je leert dat waar je nu bent precies goed is! Acceptatie is key!

Module 3:

GET IN ALIGNMENT

Tijd voor de start van je positive practice! We maken een goede fundering om al je happy stepping stones een goede ondergrond te geven. In deze module bekijken we wat het is wat je hartje sneller doet kloppen, waar je blij van wordt en what keeps you going in het dagelijks leven. De basis voor je daily practice!

Module 4:

THE PRACTICE

Yes! De basis is gelegd. Het is tijd om de boel in praktijk te brengen in je dagelijks leven. Met gerichte opdrachten ga je steeds meer voelen hoe het is om als eerste terug te vallen op je positieve energie. Ook leer je hoe je omgaat met lagere energie en hoe je je cyclus in kunt zetten om nóg meer uit je posi practice te halen. Leer hoe je vanuit je positieve vibes met de Wet van Aantrekking kunt samenwerken!

Module 5:

THE ADVANCED

Oooh, je bent al zo goed op weg! Nu je al een heleboel eigen hebt gemaakt gaan we een stapje verder. Tijd om de puntjes op de ‘i’ te zetten!

BAD ASS BONUS:

FOUNDING MEMBER DISCOUNT

In de toekomst zal de investering voor de Good Vibe Course € 997,- zijn. Maar omdat je onderdeel uitmaakt van de Pilot Groep en dus een Founding Member bent krijg jij 40% korting! Daarnaast ontvang je ook korting op alle komende Mind Your Blissness events en courses!

VIP COMMUNITY:

Samen met je groep zit je in een besloten VIP Community. Super waardevol omdat je daar met allemaal gelijkgestemde vrouwen samenkomt en je persoonlijke vragen kunt stellen. TEAMWORK MAKES THE DREAMWORK! In de community ben ik ook regelmatig aanwezig om dieper op je vragen in gaan. En holy crap, jullie zijn als VIP Members ook nog eens als eerste op de hoogte van alle komende nieuwtjes!

2 WEKELIJKSE FACEBOOK LIVE

Elke 2 weken kom ik met live op Facebook om jullie te motiveren en de opdrachten door te spreken. Als je ergens vast loopt met een opdracht kun je hier je ei kwijt en zal ik je extra handvatten geven om weer verder te kunnen. 

Wat Members zeggen

“Ik kan me nog heel goed onze 1 op 1 herinneren waarin ik aangaf te twijfelen of ik wel of niet mee zou gaan doen aan de Good Vibe Course. Tijdens ons gesprek wist je helderheid te scheppen in mijn twijfel en op dat moment besloot ik dat ik mee ging doen. En ik heb er geen moment spijt van. In de afgelopen weken heb ik zoveel over mezelf geleerd, mijn sterke punten, minder sterke punten en waar ik nog in kan en wil groeien. En altijd weet jij het positieve naar boven te halen. Ik heb al zoveel stappen gezet, dus ik kan er alleen maar heel blij en enthousiast over zijn. En of het makkelijk is, lang niet altijd, maar jij bent er altijd om me op weg te helpen, een hart onder de riem te steken of tips en trucs met me te delen. Ik word altijd heel blij van je monday motivations video en de video’s bij de opdrachten. De opdrachten en werkbladen zijn duidelijk en als er iets niet duidelijk is, kan ik altijd navraag bij je doen. Ook de Facebookgroep is een mooie aanvulling, waarin dingen gepost en gedeeld kunnen worden. En ik merk dat er soms veel raakvlakken zijn met de andere deelnemers, en daarmee kun je elkaar echt steunen of inspireren. De lives om de opdrachten te bespreken, maken het voor mij af. Ik vind je echt een topper, je bent super positief, hebt heel veel humor en weet altijd het beste in anderen naar boven te halen. Keep on going girl!!”

Rika

Good Vibe Course Member

“In een ontspannen sfeer en met kennis van zaken brengt Aïsha je de kneepjes van het hoog houden van je positieve energie en zelfliefde bij. Ze is altijd bereid om je te helpen als een opdracht niet meteen tot je komt en geeft aan de hand van eigen ervaringen de juiste handvatten om vooruit te komen.” Mascha

Good Vibe Course Member

na de good vibe course

=

Weet je samen te werken met de Wet van Aantrekking

=

Heb jij je droomleven in kaart gebracht

=

Heb jij de tools om dit droomleven vanuit een hoge positieve energie te manifesteren

=

Kan jij makkelijker met tegenslagen omgaan

=

Heb jij het je eigen gemaakt om in negatieve situaties positief te blijven

=

Heb jij meer inzicht in wat jij nou precies wil

=

Heb jij meer dan genoeg praktische tools in handen om je positieve energie hoog te houden

=

Voel jij meer liefde voor jezelf

Schrijf je in op de wachtlijst

Wie ben ik

Aïsha Tauran, 34 jaar, mama van 2, liefje van Tom. Spirit junkie, zelfstandig onderneemster, trotse founder van Mind Your Blissness, lightworker, dansen in de regen-er, voorstander van zelfliefde. Leven van binnen naar buiten is zeg maar echt mijn ding! Net als een positieve mindset en kiezen voor je eigen geluk. Naar mijn mening dé manier om mee te veren met het leven.

Maar dit is niet altijd zo geweest. Al meer dan 10 jaar volg ik mijn eigen pad in zelfontwikkeling en positieve mindset. Toen ik 24 was had ik veel last van paniekaanvallen en depressieve klachten. Ik heb helemaal geen slechte jeugd gehad, maar toch waren er dingen die mij belemmerden van mijn groei als persoon. Ik besloot in therapie te gaan en alle handvatten aan te nemen die ik maar kreeg om maar een fijner en lichter leven te krijgen. Dit kreeg ik! Door altijd doelbewust aan mijzelf te werken wist ik mijzelf keer op keer naar een nieuw level te tillen. Totdat dit in 2014 omsloeg naar een burn out en een angststoornis. Mede door mijzelf compleet voorbij te lopen voor een baas die alleen maar vanuit eigenbelang dacht en onze zoon van toen 1,5 waar een chronische aandoening werd geconstateerd. Dit was voor mij het teken mijn zelfontwikkelings journey een tikje bij te schaven. Ik besloot nog meer tips en tools van de therapieën die ik volgde en inspirators als Gabrielle Bernstein, Tony Robbins, Abraham Hicks en Eckhart Tolle in praktijk te brengen en naar mijn eigen hand te zetten. Dit werkte! Al snel was ik mijn angsten de baas en durfde ik weer de deur uit. Zag ik eindelijk die lichtpuntjes weer uit automatisme in plaats van te moeten zoeken. Ik gooide mijn carrière om en startte mijn eigen business, merkte dat dat het ook niet was, voelde dat ik meer had te brengen in de wereld en ging verder op zoek. Zo is Mind Your Blissness ontstaan. Een business van binnen naar buiten. Eentje waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Waar ik gelukkig van word. En ik hoop jij ook!

Liefs, Aïsha

VEELGESTELDE VRAGEN

Ik ben totaal niet thuis in de techniek van online programma's. Wat nu?

No worries! Alle modules staan in de besloten Mind Your Blissness Online Academy!

Kan ik in termijnen betalen?
Yes! Je kan in 4 termijnen betalen!
Hoe lang krijg ik toegang tot dit programma?
Je krijgt voor altijd toegang tot dit programma.

Tot wanneer blijven de video’s online staan?
De video’s blijven altijd online staan.

Tot wanneer blijft de besloten Facebookgroep actief?
 

Na het volgen van het 16 weken programma heb je nog 8 weken extra toegang tot de besloten Facebook Groep Good Vibe VIP’s