Selecteer een pagina

hell yeahJe hebt soms van die dagen dat je echt even moet zoeken naar je blije momentjes. Omdat de dag al dom begon, omdat je hoofd vol zit met minder blije dingen, door stomme gebeurtenissen of gewoon, zoals we dat in de Clubcake zeggen, omdat je huubuhuhu bent. Vandaag ben ik huubuhuhu, heb ik geen zin in de dag en moet ik even goed zoeken naar mijn blije momentjes. Want die zijn er heus! Voel je hem aankomen? Yep, het is tijd voor een Gratitude Journal! Komtiedanhè! Schrijf je mee?

Qualitytime met je broer. Want hoewel we echt 5 minuten van elkaar vandaan wonen zien we elkaar niet vaak. We pakten de trein naar onze oma. Maar voordat we die pakten, misten we die, aten we pizza uit een automaat (die verrassend lekker was!), misten we de trein wéér, kletsten we bij en was het weer als vanouds gezellig. Hoera voor deze heerlijke momentjes!

Lentevogeltjes. Jullie kennen mijn liefde voor dit geluid. Want ja… gewoon dat geluid. Liefde voor getjirp van vogeltjes tijdens de lente!

Clubcakedate. De Clubcake woont verspreid over Nederland. En dat is soms jammer, want we willen wel eens gewoon bij elkaar op de bank ploffen met een kaasplankie of wat anders lekkers. Dus organiseerden Des en ik een vreetfestijn om de verjaardag van onze 3 babycakes (die geen baby meer zijn) te vieren. Zoals altijd super gezellig, gieren van het lachen, veel eten en energie voor 100! Clubcakedates for president!

12 dates a year. Ik had geen cent te makken. We waren 14 jaar samen. We hebben het allebei druk met ons bedrijf. We leven soms langs elkaar heen. Dus gaf ik hem, en eigenlijk ons, 12 dates a year! Een doosje met daarin 12 dates, voor elke maand eentje. Van uit eten tot een Netflix ford bouwen en daar een avondje Netflix series loeren. Ik kijk er elke maand naar uit om een briefje uit de doos te pakken en de date samen te plannen. Liefde is…. tijd voor elkaar maken!

De zon! Oooh jongens, wat is ie weer fijn hè?! Lekker weer wat vitamine D in je mik, wat warmer, mensen kijken weer vrolijker. Ik hou dr van!

Sinterklaasliedjes in de lente. Wie zegt dat Sinterklaas niet mag in het voorjaar? Ik in ieder geval niet! In Huize Leesjeblij wordt nog bijna dagelijks ‘Sieges komt de soboot ui fanje eer aan’ gezongen. Vorige week kleurden we Sintkleurplaten in en de Kerstman passeert ook nog wel eens de revue!

Het gevoel van geluk. Dat komt dan uit het niets. Althans bij mij. Dan kijk ik om me heen en denk; ik voel me verdomd fijn met mijn gezin en alles er omheen. Ondanks alle stommigheid wat er nu speelt voel ik me freakin’ fijn! Heerlijk gevoel. Vooral als het zo ineens in je buik nestelt en je door de woonkamer stuitert van blijdschap. Want het is er en het is heerlijk!!

Zo! Nu mag ik nog eeeeven huubuhuhuhu door het huis jengelen en dan heb ik het allemaal weer een beetje in perspectief! En jij?

Love, peace and het gevoel van geluk dat zich zo ineens in je buik nestelt!
sigwhite