Selecteer een pagina

dayHet is alweer eventjes geleden dat ik mijn dankbaarheid toonde en ik liep alweer teveel te vloeken over hoe moe ik wel niet was van de gebroken nachten door een draakje met heftige griep en hoestbuien. Dat ik al 3 dagen binnen zat en de buitenlucht niet kon opsnuiven. ‘Ooooh fuck my life, allemachtigwateenkutzooi’ smeet ik regelmatig de atmosfeer in. Klaagmomenten zat, lekker gal lopen spuien en jetzt mag ik weer eventjes met de voetjes op de grond en blij zijn met een aantal dingen. Namelijk:

Lentevogels! Weet je wel?? Die met zo’n speciaal fluitje. Die hoor je als je lekker onder je warme deken ligt, de zon komt door het kiertje van je gordijn en daar is ie. Fufifufufuuut (staande ovatie voor deze geweldige imitatie is geplaatst) Ik weet niet hoe ik het geluid moet omschrijven. Maar bij mij brengt het een lichte kriebel in mijn buik en een glimlach op mijn gezicht. Lentevogeltje, hartjesogen voor altijd voor jou!

Cadeautjes. En dan onverwachte kleine cadeautjes. Niet zo van; ‘Liefjeee, ik vind dit zuuuulke leuke schoenen hè? Oh! Ik moet ook nog even een uitnodiging voor mijn verjaardagsfeestje versturen. *wink wink*’ Nee, je komt in je favoriete taartenwinkeltje, en daar staat een hele enthousiaste lieve dame met rode manen waar je in wilt slapen (true story). Die vervolgens met nog meer enthousiasme gilt: ‘Ik heb cadeautjeeesss!’ En voor je het weet heb je een doosje met panda paperclips in je handen gedrukt. En jawel, daar is ie weer. The warm fuzzy feeling in my belly. Want, panda’s. En Juani met haar rode manen :)

Valentijnskaartjes. Never in m’n life zo populair geweest op Valentijnsdag! Ik had een heuse persoonlijke Leesjeblij in mijn brievenbus. Lieve kaartjes met nog lievere boodschapjes van nog veel lievere personen. Eventjes zweven op een wolkje van lieve woorden en veren in je reet. Mooi man!

Een geboortjekaartje. En niet zomaar eentje! Een felicitatie met de geboorte van Leesjeblij.nl! Totaal onverwacht en dus des te leuker. Het blijkt maar weer dat ik ook gewoon lieve en attente lezers heb :D

Een peuter met een giga bos rozen. Valentijnsdag was voor mij een klaagdag. Ik wilde in bed blijven, was moe, was doodop van mama spelen, wilde huilen, wilde gillen. Maar daar ging de kamerdeur open en stond mijn minidraak met een dikke bos rozen die hij amper dragen kon. ‘Zo!’ klonk het nog vanachter de bos. Zo van, ‘en nu kappen met je gejank, ik heb bloemen voor je!’ Maakt iedere rotdag goed, kan ik je melden.

Een lieve vent. Want hij zag dat ik kapot was toen ik met een koortsig draakje voor de zoveelste dag op de bank hing. Ging de stad in en kocht bij de Flying Tiger lieve cadeautjes om me wat op te vrolijken. En die aai over m’n bol en kus op mijn voorhoofd deden me glunderen. [einde zoetsappigheid]

Zon. Hij schijnt. Lekker door mijn raam (ok, ok, minpunt is dat ik nu zie hoe ranzig mijn ramen zijn) en warmt mijn woonkamer op. De katjes rollen door de lichtstralen en spinnen zo hard als ze kunnen. En buiten is alles ineens mooier. Vooral met een mooi muziekje in de oren. :)

Lars van der Werf en zijn Versjes van Lars. Deze man. Hij vult mijn hart met nog meer verliefdheid met zijn versjes. En af en toe een beetje verdriet, want het leven is niet altijd mooi. Maar wat ben ik blij met zijn boekje en kan ik mezelf nog steeds snoeihard voor m’n tienerharses slaan dat ik zo dom deed bij onze ontmoeting. Maar enfin, laten we dat vergeten en zijn boekje in ons hart sluiten.

WHICH REMINDS ME!! We hebben een winnaar, mijn dames en heren! Duuuiiizenden mensen deelden de actie en een overwelllldigend aantal reacties stroomden mijn mailbox binnen. Ok, nee. Maar er deden wel een bult mensen mee om dat gesigneerde exemplaar te winnen. -mag ik nog even zeggen, hoe freakin’ dankbaar ik ook ben dat jullie meededen, dat ik echt ZO strontziek ben van het typen van ‘gesigneerd exemplaar’?! Man man man, werd steeds erger om te zeggen. Maar ja, alles for zhe reclame hè?- De random winnerpicker heeft gesproken! De enige echte winnaar van HET GESIGNEERDE EXEMPLAAR (kill me now) VAN VERSJES VAN LARS IS: [insert tromgeroffel]

Screenshot 2015-02-15 at 20.13.54

CAN I GET A WHOOP WHOOP! CAN I GET A HOORAY!! Gefeliciteerd met jouw enige echte (komt ie voor de laatste keer!) GESIGNEERDE EXEMPLAAR VAN VERJES VAN LARS! Stuur jouw adresgegevens via een PM op Facebook of naar info@leesjeblij.nl en dat boek (ik krijg het nu echt m’n strot niet meer uit) komt jouw kant op!

Love, peace and a Red velvet cake with oreo creamcheese frosting & chocolate ganache drizzle (wait whaaat?!)
sigwhite2