Selecteer een pagina

3ddc5e229a9ce6f934def20b362b6e7b

Van verdrietige berichten op Facebook tot de zorgen over familieleden in het ziekenhuis. Er was weer genoeg te klagen. Maar ook een boel om dankbaar te zijn! Mijn chocoladekoekjes van de afgelopen tijd mogen weer shinen:

Kindloos weekend. Met stip op 1, mag ik wel zeggen! Want wat hadden we die tijd samen even nodig. Heerlijk was het! Tot 9 uur in bed liggen (JA, DAT IS FUCKING LANG!), plassen zonder dat er een peuter aande deur hangt, mijn eigen eten opeten zonder het te hoeven delen. Samen een dagje Amsterdam, veel eten, rondslenteren en gewoon genieten. En ondertussen hadden we het alleen maar over onze minidraak.

Complimenten over mijn blog. En ik zeg dit niet om te pochen. Maar serieus, ik ben hier écht ontzettend dankbaar voor! Ik doe namelijk ook maar wat en twijfel vaak genoeg of het wel leuk is! Berichtjes dat ik mensen inspireer, het leuk doe en dat er wordt gewaardeerd doen mij glunderen. Ik verwacht ze niet en daarom zijn ze het mooiste ooit.

Verjaardag van de liefste. De man des huizeblij werd op de laatste dag van Februari maar liefst 33 jaar. En hij vierde het klein en met de mensen die hij erbij wilde hebben. Het was leuk, gezellig, lekker gegeten en hij was blij. En dan ben ik ook blij. Als hij glundert van blijdschap, is mooi hoor.

Die ene jongen op de fiets. Ik weet niet wie je bent. Maar je fietste in mijn tegengestelde richting, naar het centrum van Groningen. Met je koptelefoon op. Je zong keihard mee, bewoog je hoofd op en neer, je lachte en genoot duidelijk. Je maakte mijn dag! Want je bent een van de weinige mensen die ik zie zingen op de fiets.

Terrasjes pikken. We mogen weer! Het is weer een beetje terrasweer. Als je lekker uit de wind zat was het heerlijk. Vooral tijdens een kindloos weekend was dit the bombdiggity.

Mensen in korte broeken terwijl het eigenlijk nog berekoud is. Hoewel ik ze in eerste instantie voor gek verklaar, met hun korte broeken/mouwen of slippers aan. De zon mag dan wel schijnen, het is toch heus koud! Maar hé, het zijn blijkbaar positieve mensen! Die de kou trotseren en elk glimpje zon willen opvangen. Al zie je mij niet met korte broek onder de 20 graden, mensen in korte broeken terwijl het eigenlijk berekoud is, I salute you!

Familieliefde. Vooral in moeilijke tijden is deze band merkbaar. Hoewel irritaties soms hoog oplopen doen we alsnog ons best om elkaars verdriet of zorgen te verminderen. De druk op iemands schouders te verlichten. Van elkaar aflossen in het ziekenhuis tot opbeurende berichten in groepschats. Het is mooi om te zien en te ervaren. Want niet iedereen mag genieten van of steunen op een lieve familie. <3

Heb jij nog chocoladekoekjes die mogen shinen deze week? Schrijf ze eens op! Voor je het weet overschaduwen ze je verbrande chocokoekjes!

Love, peace and a Peanutbutter Chocolatechip Cookie!
sigwhite2