Selecteer een pagina

Little thingsTijd om weer even wat zonnestraaltjes naar boven te halen op deze regenachtige dag. Vooral omdat ik merk dat het me vrolijker maakt om stil te staan bij de leuke dingen die voorbij komen. Hoe klein ook, elke glimlach is er eentje!

Scrabbel spelen op saaie dinsdagen. Normaal kletsen we een gat in de dag, eten we cupcakes, en kletsen we nog meer gaten in de dag. Maar gisteren waren N. en ik blijkbaar niet in topvorm. In plaats van onze kaakspieren te trainen verveelden we ons stierlijk en besloten we eens wat anders te doen. Scrabble spelen! Inclusief zelfbedachte woorden, buikpijn van het lachen en zoveel paaseitjes dat ik misselijk werd. Perfecte middag vond ik het :)

Spontaan mogen uitslapen. Het was de bedoeling dat ik met het minidraakje bij opa en oma langs zou gaan, maar dat werd uiteindelijk het minidraakje dat bij hen bleef logeren en mama die achterbleef in het prachtige Groningse om hard bezig te gaan met een super leuk project (hopelijk gauw meer nieuws voor jullie) en de volgende dag mocht uitslapen. Slapen… het is zo lekker, jongens! Maar uitslapen… pure bliss als je elke dag om 7 uur al paraat staat!

Spontaan uit eten gaan. Toen de beslissing was genomen dat het draakje niet thuis sliep, besloot ik dan ook maar de papadraak een bericht te sturen dat het misschien leuk zou zijn om ergens te gaan eten. ‘We hebben toch ook nog pasta van gisteren?’ kreeg ik vervolgens in m’n beeldscherm geprent. -_- Oké, dit ging niet zoals gepland. Maar toen de meneer thuiskwam van een trainingsdag belden we toch nog wat restaurantjes om te gaan eten. Hoera! Want lekker eten! Oh en ook samen zijn, hoor.

Quality time with the hubz. Dat we uit eten gingen was de beste beslissing ever. Want we zijn altijd moe. Zitten tegenover elkaar als we dan eindelijk een keer uit eten gaan en hebben weinig puf om nog wat nuttigs te zeggen. Maar nu kletsten we elkaars oren van de kop, keken elkaar verliefd in de hartjesogen en hadden gewoon een heerlijke avond samen. Ik werd stiekem weer extra verliefd toen hij honderduit vertelde over zijn dag en twinkelingen in zijn ogen zag toen hij enthousiast over de seminars praatte. Ga meer spontaan uit eten, mensen!

Kusjes met oogcontact. Kusjes zijn altijd goed. Maar als je lief word aangekeken tijdens een kus van je lievelings… Best ever!

Aïrto bij de Beste Singer/Songwriter van Nederland. Ik volg het eigenlijk niet, maar toen ik zag dat een van mijn favo Youtubers meedoet aan de strijd om de beste singer/songwriter van Nederland te worden zat ik aan de buis gekluisterd. En terecht, want boy oh boy, prachtig was het! Wat droomde ik weg bij zijn stem. Stiekem had ik gewild dat mijn vent zo kon zingen en me elke avond in slaap zingt. Maar bij gebrek aan zangtalent (still love you though) volg ik dan maar Aïrto en zijn zangkunsten. Ook prima! Om je op gang te helpen met een zonnestraaltje, geef ik je er alvast eentje;

En jij? Heb jij je zonnestraaltjes van de afgelopen tijd al een big shoutout gegeven?

Love, peace and a big ol’ yummy Eclair!
sigwhite