Selecteer een pagina

Gratitude Journal 6Er kwamen ineens weer nachtelijke gesprekken langs, in Huize Leesjeblij. Lange gesprekken over soms zware onderwerpen. Met hier en daar een traantje. Maar dat mag de pret van het leven niet drukken. De zonnestraaltjes mogen weer hun werk doen. Nieuwe Thankyou notes voor het universum, vers van de pers!

Zwaaiende kindjes. Ik zat te schrijven in de Coffee Company en had uitzicht op de Groningse Oosterstraat. Daar liep een man met zijn zoon/neefje/oppaskind op zijn schouders. Papa/oom/oppas liep druk te babbelen, terwijl het goedlachse blonde jongetje bij de Coffee Company naar binnen keek en mij zag zitten. Er vormde zich een grote glimlach op zijn mond en hij zwaaide enthousiast. ‘Daaag’ las ik op zijn lippen. Bedankt, lief blond jongetje. Voor je vrolijke groet! Voor altijd blijven doen, je maakt mensen vrolijk!

Mijn eerste blogvermelding. De Facebookers zagen het al langskomen. Ik werd vorige week op een van mijn vaste WWW-tjes genoemd. Madelon van Waymadi.nl schreef over Leesjeblij.nl en het deed mijn hart gloeien. Ik stond tussen de 5 blogs die je echt moet lezen. Miiihihihihi, deed ik hardop en van binnen en gewoon de hele tijd. Een groot compliment en ontzettend lief gebaar!

Paaseitjes zoeken met de minidraak. Pasen was een groot succes! In de zon startten we de de tocht naar eieren. Meneer stond voor een fonteintje met keien eromheen. ‘Jaaaa, EITJES!’ riep hij dolenthousiast en denkend dat de keien paaseitjes waren. Na de eerste zoektocht ging er nog een andere van start bij Opa & Oma thuis. Eitjes met Bumba en Elmo erop geschilderd, wat een feest! Meneer pakte de volgende ochtend direct zijn paashuisje en stond erop dat mamadraak zijn Elmo ei eruit haalde. En natuurlijk de chocoladepaashaasjes :)

Tevreden zijn met mijn leven. Ik kan hier een hele blog over schrijven en misschien doe ik dat binnenkort ook wel. Maar voor nu ben ik gewoon blij met hoe Tom, minidraak en ik het doen. We hebben niet ons droomhuis, geen auto, niet al teveel geld, maar we doen wat we leuk vinden. En genieten van elkaar. Uiteraard gaat het niet altijd over rozen, daar ben ik me bewust van. Maar ook daar weten we weer samen uit te komen. We zijn blij met alles wat we nu hebben. De momenten dat ik me dat besef zijn me dierbaarder dan alle centen op mijn bankrekening. Of eigenlijk Tom’s bankrekening, want daar staat tenminste geld op :”P

Des. Mijn chickie van Desschrijft.nl (tip, ga haar lezen, ze is hilarisch) die mij begrijpt als ik weer eens met mijn handen in het haar zit door een gigantische peuterpuber uitbarsting. En me dan geruststelt, want ‘Oh lieverd, dat heb ik ook!’. Maar die mij ook belt als ze even klaar is met het moederschap. Met wie ik in ‘onze’ Coffee Company kan afspreken om het eens heerlijk kinderloos alleen maar over de kinderen te hebben. En ze stuurt altijd leuke post, zo uit het niets, als je het niet verwacht, die heerlijke Des.

❤ Nielson. Sorry, not sorry. Ik zie zojuist voor het eerst de ‘Sexy als ik dans’ clip en ik word gewoon vrolijk van die dansende mensen! Hoera voor dansende mensen :D

Heb jij ze al verzameld? Die fijne chocolade paashaasjes van de afgelopen dagen?

Love, peace and a No Bake Nutella Cheesecake oleeee!
sigwhite