Selecteer een pagina

Gratitude 7Een klein beetje inspiratie kwam om de hoek kijken en ik nam het er maar direct van. Hupsakee, tijd voor mijn Thankyou notes voor Mister Universe! Lief universum, bedankt voor de volgende te gekke dingen:

Mijn beste vriendin. We spraken elkaar amper de laatste tijd. Wisten dat er een heleboel speelde in elkaars leven, maar toch ook weer niet. En toen gingen we uit eten. En was het alsof we alles al wisten en alsof we elkaar gisteren nog spraken. Zoals dat altijd zo gaat bij ons.

Typhoon. Zijn Lobi da Basi tour = bier over je heen gegooid krijgen, springen tot je kramp in je kuiten krijgt en geen adem meer kunt halen. En je daar geen ruk van aantrekken en gewoon doorgaan, want het is feest!

Het geluid van paardenhoeven op de straat. Altijd al een van mijn lievelings geweest. Het holle gekataklop door de straat vind ik op een of andere manier rustgevend en lief klinken. Hoera voor paardenhoefjes! En een extra hoera voor V. die mij af en toe snapchats stuurde met paardenhoefjesgeluiden :)

Zingende mensen. Ik durf het niet. Heel hard zingen en me niets aantrekken van de wereld. Ik luister liever. Naar mijn nichtjes die in de keuken Beyoncé staan te zingen. Naar die mevrouw op de fiets die duidelijk genoot van de muziek die uit haar koptelefoon kwam. Naar mijn zoon die ‘Smakelijk eten’ zingt; ‘MAKE ETE MAKE ETE!!’ Keep singing folks, het is mooi, hoe vals ook.

Moedige mensen. Soms heb je mensen in je leven die je eigenlijk niet goed kent. Die je niet vaak genoeg spreekt om echt te weten wie deze persoon is. Maar waar je anders naar gaat kijken omdat ze beslissingen nemen die een ander misschien niet zou maken. Waar je anders naar gaat kijken omdat zij sterker in hun schoenen stonden dan ze eigenlijk dachten en doorpakken. Voor iets beters. Voor iets mooiers. Hoe moeilijk ook, hoe kut de oordelen van een ander ook kunnen zijn, ze pakken door. En daar buig ik diep voor. Want er zijn er een hoop die dat niet doen. Moedige mensen, jullie verdienen koekjes, regenbogen en eindeloos veel kleur in je leven!

Samen zijn. En dan zijn er die speciale mensen die even een steuntje in de rug nodig hebben. Waar je dan even lekker mee uit eten gaat. Ook al waren het ontplofte seranohamkroketjes die eigenlijk garnalenkroketjes waren en kip met honing wat eigenlijk gewoon een veredelde kipnugget was. Maakte niet uit. Het ging om even die quality time samen, zware gesprekken lekker afwisselen met snoeihard gelach en buikpijn van het ijs eten. Het was hoe dan ook te gek. Omdat N. S. en J. er waren. (OMG, NSJ, North Sea Jazz? Coincidence? I THINK NOT! Mijn teken om kaarten te halen!)

Ariane Grande. Want als ik me dan genoeg op mijn gemak voel om wel hardop te zingen, dan zing ik met mijn nichtjes S. en N. haar liedjes mee. En lig ik elke keer weer in een stuip als nichtje N. haar The Human Ponytail (hahahahaha) noemt. Bedonkt, Ariane, voor genoeg gespreksstof en gekke lyrics op de dinsdagmiddag.

Schrijf jij ook even een dikke vette Thank You Note aan de wereld? Want er zijn vast een aantal kleine dingetjes die je hebben doen glimlachen de laatste dagen!

Love, peace and a handfull Toasted Marsmallow Nutella Sandwich Cookies!
sigwhite2