Selecteer een pagina

N.B. Dit stukje bevat een aantal gif-bestanden welke misschien wat meer tijd nodig hebben om te laden. Just so you know!

guilty pleasureJe zegt het niet hardop waar je hele familie bij is. Je houdt het liever voor jezelf. Dat je graag elke zaterdag de Spice Girls Movie kijkt en ondertussen een zak kaasknabbels weg kauwt. Of een klassieker: dansen tijdens het stofzuigen/dweilen/huishouden op de aller foutste liedjes aller tijden. Niemand die er voor uitkomt, maar velen die er net zo hard aan meedoen. Laten we het taboe doorbreken en eens wat persoonlijke guilty pleasures op een rijtje zetten. Want geloof het of niet, jij bent niet de enige die Justin Bieber door z’n oordoppen heeft knallen op de fiets! We trappen af met:

 

Playbacken onder de douche
Dit is voor een mama extra feest! Want als ik onder de douche sta heb ik geen kind aan mijn been hangen die ‘owabwoodjes’ (vertaling: chocoladebroodjes) of ‘dinke’ wil. Maar ik bedoel dan niet playbacken, maar écht PLAYBACKEN! Alle uithaaltjes, dansjes en zwoele blikken passeren de revue. Daar gaat ie dan, een random up-tempo lied van ons aller Beyoncé aan, shampoofles aka microfoon in mijn hand en hoppaaa, mijn eigenste lipsync battle is geboren en ik ben de winnaar!

shower

Stiekem eten
Nee, ik zit niet midden in de nacht op een kussentje voor de open koelkast om hem leeg te vreten, maar ik loop vaak wel even langs de la waar zo af en toe een zak chips/pak koekjes/ander lekkers ligt. De kunst is om het niet te laten merken aan mijn zoon (of Tom, want we hadden afgesproken deze week écht gezond te gaan eten) en zo snel mogelijk, zo veel mogelijk in mijn mond te proppen en het dan ook zo snel mogelijk weer weg te werken. Stiekem eten is the bomb, want ik hoef het niet te delen!

munchies
Ongegeneerd huilen om films

Film kijken is een lievelings. Met wat te knabbelen (lees: hele zak chips), dekentje over mijn benen, lekker knus op de bank. Gelukkiger kan je me haast niet hebben, want ik hoef amper te bewegen en ik mag eten. Maar wat nog beter is, is even knalhard janken om een zielig verhaal en me lekker laten gaan. Ik doe het dan ook expres. Als ik me klote voel moet dat gevoel eruit, dus is een appje in de Clubcake Chat al snel gestuurd; ‘Iemand nog jankfilm tips?’ Binnen no time komen de Cakies met een arsenaal aan jankfilms en kan ik los. Bij voorkeur met een ontzettende ugly cry om vervolgens ‘Weeeehh wat een kutfihihihiiiilm’  te roepen. Oh, en die zak chips natuurlijk.
crying

Popmuziek
Ik kom uit een muzikale familie. Is het niet zingen dan is er wel eentje goed in een of ander instrument. En is het geen van voorgaande, dan is er in ieder geval de liefde voor muziek en iedereen heeft er gevoel voor. Met name richting de Soul en R&B kant. Wat bij mij ook zo is, maar sorry not sorry, ik ga ook retelekker op een deuntje van Britney Spears, Justin Bieber, Taylor Swift of One Direction. Oh hell, Ariane Grande knalt regelmatig door mijn oordoppen en alle rifjes en gilletjes worden (wijselijk) in overdreven mate geplaybackt. En ja, soms ook met een dansje.
dance

Dr. Phil
Ik.weet.het. Echt waar. Ik weet het wel. Het is ontzettend fout en slechte televisie. Maar de drama, oooh de drama vind ik heerlijk om te kijken. Ouders die nog broodjes smeren voor hun 30 jarige zoon die nog in de garage woont. Footbalspelers die keihard aan het catfishen zijn. En dan zijn vrouw Robin waarvan het gezicht amper beweegt en haar overdreven geknik en haar ge-‘oooh my goood’. Guilty pleasure to the fullest!
phil
Nou, roep maar! Wat zijn jullie ultieme guilty pleasures??

Love, peace and a big bag of chips!
sigwhite

Gifs via Giphy.com