Selecteer een pagina

IOS-640x1136_p01We zijn vandaag de dag een beetje alleen maar met onszelf bezig. Vind je ook niet? Er gaat haast geen dag voorbij dat je niet op je beeldschermpje zit te turen en alles wat er om je heen gebeurt aan je voorbij laat gaan. We knopen geen gesprek meer met elkaar aan bij de bushalte, helpen de buurvrouw niet meer met haar boodschappen. Vergeten de interesse in elkaar. En ja, zo krijg je dan dat je geen begrip krijgt voor je medemens en zonder dat je eigenlijk weet wat er écht speelt mag je elkaar ineens niet. Moet ie opzouten naar z’n “gallemagallema landje”. Sneu doen we eigenlijk, hè? Ik vind van wel. Maar jongens, wees niet getreurd. Er is een manier waarop jij jouw buurman/krantenjongen/collega of die ene vreemde op straat een tikkeltje beter zou kunnen leren kennen. Of in ieder geval de wereld wat leuker te maken om op aanwezig te zijn. Of misschien om je karma met een paar puntjes omhoog te krikken. Mijn lieve lezertjes, mag ik een hartelijk applaus voor

Happy Deed!

Happy-Deed-icon-270x270Wat is Happy Deed
Lekker met de tijd mee. Een app! Sinds kort gelanceerd en ik vind het nu al leuk. Meld je aan, activeer je profiel en wacht. Wacht tot je een bericht krijgt om een goede daad te verrichten voor een vreemde en gaan met die goede daad! Van het helpen oversteken van een oud dametje tot een dekentje kopen voor een dakloze. De keus is aan jou. Want, als je anderen helpt word je zelf natuurlijk ook blij. En ja, daar kan ik mij wel in vinden. Dus heb ik mij aangemeld en wacht ik tot ik mijn goede daad mag gaan vervullen. Je krijgt 48 uur de tijd om de plicht te doen en deze te delen op de Happy Deed timeline om andere Happy Deed-ers te inspireren. Kan je niet wachten tot je een bericht krijgt? No problemo, my little happy camper, kies dan voor een ‘Instant Deed’ en je kan direct aan de slag. Wat mij betreft een win-win. Een ander is geholpen en jij hebt weer een beetje het gevoel dat je wat goeds doet op deze gekkie van een wereld.
HappyDeed_iPhone_CTA
Waarom zou ik in hemelsnaam vreemden gaan helpen?
Waarom niet? En natuurlijk omdat het leuk is! Je helpt een ander, maar ook jezelf. Want, weet jij veel waarover je in gesprek komt met die persoon. Joh, misschien vind je hierdoor wel de ware liefde of een lifetime friend. En brengt het je helemaal geen vrienden, dan heb je in ieder geval iets goeds voor je medemens gedaan. Want laten we wel wezen, we kunnen natuurlijk allemaal een kogel door elkaars kop schieten en vinden dat onze buurman mag oprotten naar zijn eigen land, maar is het niet veel leuker om wat liever voor elkaar te zijn? So spread the happiness nog maar een keertje! Ik ben fan en ben benieuwd wanneer ik mijn eerste Happy Deed mag verrichten. Meld je aan en doe goed. Wie weet ontmoet je het dan ook :)

Meer info en voor het downloaden van de app:
www.happydeed.com

Love, peace and Serendipity’s Frrrrozen Hot Chocolate!sigwhite2
Eerder gepubliceerd op naruat.blogspot.com Follow my blog with Bloglovin