Deuren openen weer over

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Als eerste op de hoogte

Vul je gegevens in en krijg als eerste een mail als de deuren van de High Vibe Tribe weer open gaan!

THIS IS YOUR TIME!

Het is tijd om JA te zeggen tegen die kriebel in je buik die zegt: ‘Dit lijkt me eigenlijk wel leuk!’ of ‘Laten we het anders doen. Ik wil verandering!’ Vol vertrouwen stappen zetten richting jouw grootste droom.

 

Je weet als geen ander dat het belangrijk is om je vibes positief te houden als jij jouw dromen wilt manifesteren. Dat de frequentie van vertrouwen key is. Laten we die leidend maken! Laten we nu eindelijk die eerste stap zetten!

THE HIGH VIBE TRIBE IS HERE!

wat is het?

De High Vibe Tribe is een online platform waar je maandelijks de resources vindt die jou helpen je grote droom te manifesteren. Maar positief manifesteren kan niet zonder high vibes. Daarom worden gastlessen gegeven door experts die jou kunnen helpen je low vibes en niet helpende patronen te doorbreken.

Je dromen najagen met likeminded dromenvangers terwijl je duikt in jouw eigen frequenties. Om ze vervolgens te upliften. En dat allemaal op één plek!

Summer School Edition. We vieren een hele andere vakantie dan we gewend zijn. Misschien heb je zelfs je vakantie moeten annuleren. Laat dit dan je kans zijn om deze zomer vanuit collectieve high vibes magie te manifesteren en stappen richting je droom te zetten! De zomer is dé tijd om wat te vertragen. Het is warmer, we mogen weer meer energie opdoen voor het volgende half jaar. De komende maanden staat de High Vibe Tribe dan ook in het teken van zomerse vibes en vertraging!

 

dit leer je
R

Jouw droom concreet het Universum in sturen

R

Moeiteloos Manifesteren

R

Hoe je dagelijks bewust bent van je vibes

R

Hoe je low vibes aanpakt

R

Hoe je je vibes hoog houdt

R

Te vertrouwen op het Universum

R

Hoe je een badass Manifestor wordt

R

Samenwerken met de Wet van de Aantrekkingskracht

maandelijks krijg je
Masterclasses mbt de Wet van Aantrekkingskracht en energie
Journalsheets die je manifestatiekracht vergroten
Toegang tot MYB Academy en besloten community waar je de support vindt van likeminded dromenvangers!
Toffe experimenten met energie en de Wet van Aantrekkingskracht
Gastlessen van experts mbt het hoog houden van je vibes
Live Q&A’s
Wekelijkse motivaties die ervoor zorgen dat je bewust bent van je frequentie
Exclusieve podcasts, interviews, affirmaties voor je telefoon, challenges, boeken- en filmtips en nog zoveel meer!
DROMENVANGER SUPPORTSYSTEM
Dromen najagen kan soms eenzaam voelen. Het is een andere mindset. Soms voelt het zelfs rebellerig! Jij wilt een sprong in het diepe wagen, maar jouw omgeving zegt je het niet te doen. Of het anders te doen. Of vinden jouw idee geen goed idee. Wat niet erg is, want iedereen bekijkt het vanuit zijn of haar eigen perspectief. En ergens is het fijn om niet óveral direct in het diepe te springen. Maar het is wel belangrijk je te omringen met mensen die je begrijpen. Die je supporten als jij wél die badass stap wilt nemen! Zodat je niet terug getrokken wordt, maar naar voren wordt geduwd!

Daarom is de High Vibe Tribe dé plek om jouw droom te manifesteren. Er zijn namelijk alleen maar likeminded zielen die ook net als jij dromen willen vangen! Die happy dances voor je doen en je victories met jou vieren. Hier vind je de support als je dat in je omgeving niet altijd even goed kan vinden. 

waarom het belangrijk is om bewust te worden van je frequentie
R
Omdat niet je stappen, maar je energie altijd leidend is om je grootste droom te manifesteren
R
Omdat 96% van je gedachten onbewust is en je dus vanuit een automatische piloot opereert
R
Omdat je niet vanuit dezelfde state of consciousness verandering kunt creeeren.
anderen over mind your blissness

Er ging letterlijk een switch om en er vond een shift plaats in hoe ik naar de wereld en mezelf kijk.

Anniek

Helemaal uit mijn comfortzone gegaan, maar het voelde fantastisch. Zoveel stappen gezet, zo gegroeid! Ik voelde me blij, gelukkig en letterlijk “vliegend” naar huis gegaan!
Rika

Aïsha stelde précies de juiste vragen met wat ik op dat moment nodig had. Man, wat een clarity en duidelijkheid daarna! Ik ben zó onwijs dankbaar. Aïsha heeft een mega fijne energie!
Ananda

deuren openen weer in oktober

Als eerste op de hoogte

Vul je gegevens in en krijg als eerste een mail als de deuren van de High Vibe Tribe weer open gaan!

over aisha

Hi! Ik ben Aïsha, dansen in je onderbroek-er, spirit junkie, voorstander van leven vanuit je hart, niet de verwachting van een ander. Gezellig uut Grunn (Groningen), 36 jaar, mama van Aiden en Noé. Lief van Tom. Founder van Mind Your Blissness en degene die jou helpt je droom waar te maken. Oh, en als je me een happy dance wilt zien maken, neem me mee uit eten ;-)

Toen ik erachter kwam dat we allemaal uit energie bestaan en dat we ons leven juist zelf creëren met onze gedachten en de energie die we daarmee uitzenden leek het alsof ik een puzzelstukje vond waarmee ik het leven eindelijk snapte. Het werken met energie vertaalde ik voor mezelf in het simpele dagelijks leven en door doelbewust met mijn energie om te gaan creëer ik nu het leven waarvan ik dacht dat het niet voor mij was weg gelegd. Ik heb het altijd belangrijk gevonden om positief in het leven te staan, maar door deze kennis werd het een vereiste.

Na 2,5 jaar een goedlopende bakkerij aan huis gerund te hebben werd mijn energie lager en lager, dus besloot ik te stoppen en een andere weg in te slaan; Meer mensen bewust maken van het feit dat alles uit energie bestaat en dat hier niks zweverigs aan is, maar juist een wetenschappelijk gegeven! Met Mind Your Blissness wil ik dit bewustzijn creëren zodat we geen slachtoffer meer van het leven zijn, maar juíst de touwtjes méér in handen hebben dan we denken! 

Help je mee anderen bewust te maken van hun energie? Begin dan bij dat van jezelf zodat degenen die daar klaar voor zijn daarop mee kunnen liften!

XOXO

FAQ

Waar vind ik dit platform en de community?

De High Vibe Tribe vindt plaats in de MYB Academy. Geen Facebook Groep, maar een besloten community en online omgeving waar je je dus echt omringt met likeminded dromenvangers!

Wat voor termijn ben ik lid van de High Vibe Tribe?

Je droomleven manifesteren is commitment aangaan! Je bent minimaal 3 maanden lid. Dit kan je in 1 x betalen of per maand. Na deze 3 maanden is je lidmaatschap per maand opzegbaar. Bij een jaarabonnement krijg je 2 maanden gratis!

Wat voor masterclasses ga ik krijgen?

De masterclasses die ik zal geven, worden door jullie als member gekozen! Ik geef elke maand een aantal opties waar jullie op mogen stemmen. De gastlessen worden elk kwartaal bekend gemaakt!

Hoe zit het met de betalingen?

Je kan ervoor kiezen om per maand, kwartaal of jaar te betalen. Als je voor maandelijkse betalingen of betaling in termijnen kiest zullen ze automatisch elke maand vooraf worden afgeschreven.

Heb ik alleen toegang tot de content van mijn lidmaatschapstermijn?

Nee! Je hebt toegang tot álle content. Alles wordt gebundeld in de High Vibe Tribe Library. Dus je kan alle voorgaande masterclasses, boekentips, gastlessen etc op je eigen tempo terug kijken!

Wat als ik niet live bij de masterclass kan zijn?

Alle masterclasses worden opgenomen en zijn daarna te vinden in de High Vibe Tribe Library. Je kan ze dus altijd terug kijken! Al raad ik je aan om live aanwezig te zijn zodat je vragen kunt stellen.

Is elke maand hetzelfde?

Je zal maandelijks dingen terug zien komen, maar ik probeer zo divers mogelijk de content toe te voegen zodat je je niet hoeft te vervelen (wat sowieso niet gaat gebeuren).

Wie zijn de experts en wat voor gastlessen geven ze?

De experts worden elk kwartaal bekend gemaakt. Maar je mag er vanuit gaan dat ze bijdragen aan je high vibes. Van etherische olie tot contact maken met je intuïtie!
Voor de Summer School edition komt een expert langs die je de ultieme tool gaat geven om moeiteloos te manifesteren. Wie dat is wordt later bekend gemaakt!

Hoe kan ik mijn lidmaatschap opzeggen?

Nooo, please stay!! ;-) Zit je nog in de eerste 3 maanden van je lidmaatschap: Dan dien je vóórdat de derde maand ingaat op te zeggen. Je hebt dus 1 maand opzegtermijn. Na de eerste 3 maanden kan je je lidmaatschap per maand opzeggen of wordt het stilzwijgend verlengd. Je kan een mail sturen naar info@mindyourblissness.nl met je gegevens en per welke datum je op wilt zeggen. Je betaling zal dan tijdig worden stopgezet en je ontvangt een bevestigingsmail van je opzegging.