Selecteer een pagina

Wauw, een foto van precies een jaar geleden! Toen ik voet zette in een ijsbad bij Ice Queen Verie Aarts en er 2 minuten in bleef zitten. Not just for fun. Lees je mee? Over wat verantwoordelijkheid nemen heeft gedaan voor mijn reis in persoonlijke ontwikkeling en het overwinnen van een angststoornis.

Dag in, dag uit je eigen begrafenis organiseren
Al sinds ik mij kan herinneren kampte ik met hevige angsten. Dat mijn familie iets ergs zou overkomen, dat ik ernstig ziek was, dat ik dood zou gaan, dat ik mijn gezin vaarwel zei als ik de trein van Groningen naar Amsterdam nam. Niet meer de deur uit durven. Sinds ik klein was organiseerde ik in mijn hoofd al mijn begrafenis. Dag in, dag uit. Alles voelde zwaar en heftig. Een Gegeneraliseerde Angst Stoornis was het label dat ik kreeg.

Ik zette ruim 12 jaar geleden de stap om vooruit te bewegen. Verantwoordelijkheid nemen. Wat ik toen niet wist was dat ik een andere energie in gang zou zetten. Geen idee wat me te wachten stond. Maar wat ik wel wenste was een therapeut waarmee het klikt. En vele therapiesessies volgden met mijn meest awesome therapeut die ik me ooit kon wensen! Zelfs toen ik een aantal jaren niet bij haar was geweest, ik spiritueel enorm was gegroeid en ik bang was dat het geen match meer zou zijn kwam daar de oplossing. Zij was als therapeut ook een meer spirituele weg ingeslagen, dus het was alsnog een match! Thank you, Universe!

Angststoornis onder controle, tijd voor een nieuwe stap
Fast forward naar 2019. De therapiesessies waren inmiddels gestopt en hadden hun werk gedaan. Mijn angststoornis stond op een laag pitje, onder controle. Maar was er nog steeds. Ik voelde dat ik een nieuwe stap mocht en wilde nemen. Dat ik me niet meer wilde laten beperken door mijn angststoornis. Niet meer settelen for less. Dus vatte ik de koe bij de hoorns. Nam ik verantwoordelijkheid voor een lichter leven. Ik ging Verie’s ‘Nooit Meer Bang’ traject in waar het ijsbad onderdeel van was. 

Ik nam de verantwoordelijkheid en daarmee zette ik weer die ongekende energie in gang. Die maakte dat ik de juiste lessen (h)erkende. Dat ik voorbij zelfopgelegde limieten bewoog! Dat ik nog meer tranen en donkerte durfde te laten zijn. Wetende dat het juist meer licht zou brengen. Dat ik de juiste mensen op mijn pad kreeg die me hier doorheen konden helpen, op welke manier dan ook.

Het gaf mij het inzicht dat ik door oude famliepatronen grote dromen niet durfde na te jagen. Was niet eens bewust dat die dromen er waren totdat ik het patroon doorbrak! Het bracht me bij het punt dat ik het theater in wilde! Dat ik nu zelfs de stap zet om mijn eigen theatershow te maken! En het bracht me bij weer een volgende stap richting mijn high vibes.

Doodsangsten achter me laten
Een traject bij Marissa Klouwer volgen. Met heftige energetische healingsessies vol letterlijke doodsangsten. Maar die brachten me bij het punt waarop ik mijn doodsangsten achter me liet. Van elke dag gedachten hebben dat ik dood ga naar eeeh… helemaal niet meer! Wat een rust en vrijheid. Als je je lessen hebt geleerd, mogen de lage frequenties losgelaten worden.. Van heel veel angst in mijn hoofd naar ruimte voor inspiratie. Inspiratie die me doet sprankelen en steeds dichterbij nóg meer high vibes te komen!

Het kost dus wat energie, dat stappen zetten richting je high vibes. Soms is er meer voor nodig dan een gezellig kattenfilmpje of meedoen in een theaterstuk. Soms moet je meerdere keren in een ijsbad en energetisch helemaal naar de klote gaan. En ook altijd in kleine stapjes op de juiste timing! Maar zodra je die verantwoordelijkheid neemt ontketent zich een energie die je gaat helpen nóg meer vanuit een positieve energie te leven. Verantwoordelijkheid vergt moed. En moed ligt in de frequentieladder op het kantelpunt tussen high en low vibes! Precies in het midden tussen beide werelden! Welke kant kies jij om naartoe te gaan?

XOXO
PS. Wil jij ook alvast die energie in gang zetten door een kleine moedige stap te zetten in het verhogen van jouw vibes?
Vanaf 1 juli opent een platform waar je alles kunt vinden om je vibes hoog te houden. Om vanuit je hoogste vibes je droomleven te manifesteren! Van high vibe journal sheets tot maandelijkse masterclasses mbt persoonlijke en spirituele ontwikkeling door verschillende experts. Van tips & tricks over de Wet van Aantrekkingskracht tot boekentips. Challenges en experimenten om je bewuster te maken van je vibes en live Q&A’s! Je omringen door likeminded lievelingen en fijne affirmaties! En nog zóveel meer!

Pak nu jouw verantwoordelijkheid voor je high vibes en geluk! Laat je naam en email geheel vrijblijvend achter zodat je direct op de hoogte bent van alle nieuwtjes! Let’s go, nieuwe energie in gang zetten!

Als eerste op de hoogte

Vul je gegevens in en blijf als eerste op de hoogte van het High Vibe Tribe platform!