ZONDER STRESS DE FEESTMAAND DOOR!

Holy crappers! December staat voor de deur!

=

Sinterklaas

=

Kerst

=

(Schoon)ouders op bezoek

=

Kantoorborrels

=

Feestjes met vrienden en familie

=

Surprises en gedichten maken

=

Cadeautjes inkopen

=

Kerstboom kopen, optuigen, aftuigen, dennennaalden opzuigen

=

Je helemaal voleten totdat je rollend naar huis kan

=

Wham's 'Last Christmas' all day, everyday!

Natuurlijk allemaal hartstikke leuk en gezellig. Maar soms ook zo vermoeiend en enorm overweldigend!
Wees niet getreurd, stop je december anxiety maar in een pakketje en stuur het terug naar de Noordpool!

De Good Vibe Holiday Calendar is here to save your fine ass!

Schrijf je direct in of lees nog even verder over de super toffe inhoud van de kalender!

Vraag je gratis adventskalender aan!

* indicates required

Met het aanvragen van de gratis kalender ontvang je ook extra tips en inspiratie voor een happy mindset! No worries, ik gooi je niet dood met tig e-mails tegelijk ;-)

Met de Good Vibe digitale Advents Kalender krijg je elke dag tot en met Kerst een e-mail waarin je weer een nieuw vakje van je kalender mag openen.
But wait! In plaats van een nep chocolaatje die alleen de kids graag oppeuzelen, zit er speciaal voor jou een dagelijkse good vibe tip/recept/goodie/whatever makes you happy online achter! 
Waar je zoal aan moet denken? Let me tell you!

Dagelijkse tips & tricks om je mind happy te houden tijdens deze drukke maand (of welke andere drukke periode ook!)

Elke dag een momentje voor jezelf in je inbox!

Praktische kleine opdrachten om je good vibes te boosten

Inclusief online Masterclass (onderwerp blijft nog even een verrassing)

Fijne vertraagmomenten om even tot jezelf te komen

Kaartjes trekken om je even weer met beide voetjes op de vloer zetten

Super leuke extra's ter waarde van ruim € 50,-! (mede mogelijk gemaakt door o.a. Rock Your World & Inner Compass Cards)

Gun jij jezelf (of een vriendin) een stressvrije decembermaand?

GET YOUR GOOD VIBE HOLIDAY CALENDAR! 

 

Vraag je gratis adventskalender aan!

* indicates required

Met het aanvragen van de gratis kalender ontvang je ook extra tips en inspiratie voor een happy mindset! No worries, ik gooi je niet dood met tig e-mails tegelijk ;-)

Wie ben ik

Aïsha Tauran, 34 jaar, mama van 2, liefje van Tom. Spirit junkie, zelfstandig onderneemster, trotse founder van Mind Your Blissness, lightworker, dansen in de regen-er, voorstander van zelfliefde. Leven van binnen naar buiten is zeg maar echt mijn ding! Net als een positieve mindset en kiezen voor je eigen geluk. Naar mijn mening dé manier om mee te veren met het leven.

Maar dit is niet altijd zo geweest. Al meer dan 10 jaar volg ik mijn eigen pad in zelfontwikkeling en positieve mindset. Toen ik 24 was had ik veel last van paniekaanvallen en depressieve klachten. Ik heb helemaal geen slechte jeugd gehad, maar toch waren er dingen die mij belemmerden van mijn groei als persoon. Ik besloot in therapie te gaan en alle handvatten aan te nemen die ik maar kreeg om maar een fijner en lichter leven te krijgen. Dit kreeg ik! Door altijd doelbewust aan mijzelf te werken wist ik mijzelf keer op keer naar een nieuw level te tillen. Totdat dit in 2014 omsloeg naar een burn out en een angststoornis. Mede door mijzelf compleet voorbij te lopen voor een baas die alleen maar vanuit eigenbelang dacht en onze zoon van toen 1,5 waar een chronische aandoening werd geconstateerd. Dit was voor mij het teken mijn zelfontwikkelings journey een tikje bij te schaven. Ik besloot nog meer tips en tools van de therapieën die ik volgde en inspirators als Gabrielle Bernstein, Tony Robbins, Abraham Hicks en Eckhart Tolle in praktijk te brengen en naar mijn eigen hand te zetten. Dit werkte! Al snel was ik mijn angsten de baas en durfde ik weer de deur uit. Zag ik eindelijk die lichtpuntjes weer uit automatisme in plaats van te moeten zoeken. Ik gooide mijn carrière om en startte mijn eigen business, merkte dat dat het ook niet was, voelde dat ik meer had te brengen in de wereld en ging verder op zoek. Zo is Mind Your Blissness ontstaan. Een business van binnen naar buiten. Eentje waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Waar ik gelukkig van word. En ik hoop jij ook!

Liefs, Aïsha