Selecteer een pagina

Global Happy Party
Komt ze weer, hoor. Met haar eeuwige nationale en deze keer internationale feestdagen waar niemand wat aan heeft. Maar het is wel eventjes International Day of Happiness op deze prachtige 20 maart, mein lieben! Maar jongens, Pharrell Williams vroeg mij om mee te dansen op zijn Global Happy Party! Hoe kan ik dan ooit nee zeggen?!

Op Facebook zag ik de link al voorbij komen. Upload 4 foto’s die worden verwerkt tot een dansgifje en je danst met de hele wereld op Pharrel’s happy anthem. Meneer Williams en de United Nations Foundation willen graag een blije wereld en een blijer klimaat. Dan ben ik natuurlijk overstag! Maar toen de ambasador of happiness himself een oproepje deed om met zijn allen mee te doen zat ik natuurlijk linea recta achter mijn laptopje selfies te schieten. Niet omdat ik vond dat ik wat goed had te maken nadat ik zijn concert na afloop finaal de grond in had geboord en bij het terugkijken van zijn inspirerende interview met Humberto Tan me eeuwig schuldig voelde. Ok, een beetje dan. Maar vooral omdat het weer een klein vrolijk momentje van mijn dag is! Want stiekem was het best leuk om mezelf tussen al die ‘dansende’ mede happy globers te zien.

Maar vandaag laat ik het niet bij 4 selfies en een dansje. Sombere berichten over babylijkjes in een vriezer en neergestoken bejaarden stemden mij een beetje verdrietig. Wat vrolijkheid is dus van harte wel welkom. Het is tenslotte de Internationale dag van het geluk! Time to spread the happiness. Ik begin met een happy playlist voor jullie. Om deze vrijdag zo vrolijk mogelijk te beginnen met een dansje in je onderbroek of bouncend hoofdje achter je pc. Daarna ga ik op pad om happy notes los te laten in de stad Groningen. But first, dans ik met Pharrel! Heb jij je foto’s al geupload?! Nee? Doe je ding. Join het grootste dansfeest ooit en shake what yo mamma gave ya! Happy International Day of Happiness!! Enter Pharrell’s Global Happy Party!

Love, peace and a big bowl of happy thoughts!
sigwhite2

goo.gl/eojP3w