Selecteer een pagina

mondayHet is maandag, baaldag. De werkweek is weer begonnen. Je kop staat op oorlog, want je weekend was te kort en is alweer voorbij. Weer 5 dagen overleven tot het weekend weer begint… Heb je dat gevoel?! Wees gerust. Het is tijd voor ‘Kickass Monday’! Laten we de maandagen wat dragelijker maken met een luchtig filmpje of een gezellige foto. De eerste in de reeks, speciaal voor jou, want maandag is klote:

Het is een kleine verslaving van me geworden. Lekker loeren naar de meest hilarische filmpjes van de Amerikaanse gameshow ‘Family Feud’.Twee families strijden tegen elkaar en moeten de meest populaire antwoorden geven op vragen die 100 mensen ook zouden hebben geantwoord op een gestelde vraag.

Lieve Aïsha, waarom kijk jij in hemelsnaam zo’n suf familieprogramma? Waarom?! Om Steve Harvey! En dan niet alleen om Steve Harvey met zijn duizend parelwitte tanden en met haarconditioner ingesmeerde snor, maar ook de kandidaten die ontzettend gekke en/of domme antwoorden geven. Om vervolgens van m’n stoel te rollen door Steve’s reactie op het antwoord van de kandidaten. Ik houd het kort, je moet het zien om het te begrijpen. Kijk, verbaas je, begin je maandag goed en lach je een breuk om een paar van mijn favo fragmenten van ‘Family Feud’.

Love, peace and a bananasplit cupcake
sigwhite