Selecteer een pagina

mondayHeb jij je weekend al een plekje kunnen geven? Of klamp je er nog angstvallig aan vast en ben je nog in de ontkenningsfase. No worries, my friend. Het is tijd om rustig wakker te worden en je werkweek te beginnen met een verhaaltje. Kijk hem nog eventjes als je lekker onder je warme deken ligt of tijdens je bakkie troost. Whatever floats your boat. Met alle plezier presenteer ik jullie het liefste verhaaltje ooit, in het Frans. Dit filmpje staat al heel lang tussen mijn Youtube favorieten en als ik een keer in de zoveel tijd eens door mijn favorieten scroll kijk ik hem vaak eventjes. Naast het feit dat ik dan direct zelf Frans wil leren (want oh Franse taal, je klinkt zo mooi), beginnen mijn eierstokken acuut met hun vlaggen te zwaaien en wens ik dat ik een Franstalig mini meisje in mijn woonkamer heb banjeren. Bij voorkeur met verhaaltjes over ‘Winnie l’Ourson’. Hmm, misschien kan mijn vriendin J., die Frans studeert, mijn zoon wat lesjes Frans inprenten. Strikje in zijn haar, jurkje aan en je hebt hetzelfde effect. -Seems legit-
Of de vertaling klopt weet ik niet. Maar zeg nou zelf, dat nemen we toch gewoon voor lief met deze super schattige mini Française?!

Love, peace and a piece of Mascarpone Meringue Cake
sigwhite