Selecteer een pagina

Jennifer Hudson Carpool Karaoke
Hij kwam maar weer eens langs. Een ontzettende takkedag waarop niks goed was, dat er niks in mijn koelkast lag wat ik ook maar een beetje te hachelen vond (ik ben geregeld HANGRY), dat ik de wereld afkafferde omdat al die rare mensen zo ontzettend onmenselijk aan het doen waren over de omgekomen vluchtelingen, dat mijn wederhelft alles behalve het goede zei, dat de boekenkast ineens een make-over moest. Lekker blijven hangen in m’n first world problems! Vrouwen, voelen jullie me? Mannen, herkennen jullie dit? Ja, ik lieg er niet om, ik was hart-stik-ke ongesteld. Yep, kan er niks aan doen, the struggle is real!

Dus de dag was stom. En ik zat te mokken op de bank. Moest ook nog even heel hard janken, want werk zoeken lukte voor geen mallemoer. Maar toen was daar James Corden om mijn leed te verlichten. Voor ons Nederlanders onbekend. Maar als je samen met David Beckham (hartjesogensmiley) in je onderbroek durft rond te huppelen dan heb je me. En al helemaal als je tijdens een Carpool Karaoke met de queen of hoge noten (althans, vroeger) Mariah Carey gewoon knalhard meezingt met haar grootste hits.

But move over Mariah! Want nog toffer vond ik de Carpool Karaoke met Jennifer Hudson. Waar Mariah toch een beetje diva-ish op de bijrijders stoel bleef zitten, maakte J-Hud er een behoorlijk feest van! Hoe makkelijk ze die bergen van noten eruit gooit alsof er een boer dwars zat. Hoe verbaasd ze reageert als James de koortjes in tweede stem meezingt. En om de heerlijke manier waarop James swingt op J-Hud’s deuntjes maar niet te vergeten. De fun spat van je beeldscherm! Dit is een tof team! Als het aan mij ligt filmen ze nog een hele bult andere Carpool Karaoke’s voor al die keren dat mijn (en jullie) dagen stom zullen zijn. Ga kijken en voel de vrolijkheid in je omhoog borrelen! Oké, dan voor de liefhebbers ook nog even David en James in hun eigenste hilarische onderbroeken reclame. :)

Love, peace and a Bacon Chipotle Stuffed Cheeseburger
sigwhite2