Selecteer een pagina
Carpool Karaoke Justin Bieber

Justin showing James his hidden talent

Eerder schreef ik al over de hilarische, maar tegelijkertijd oorstrelende Carpool Karaoke van Jennifer Hudson en James Corden. Maar meneer Cordon strikte nog een celebrity om met hem te Kara-okeën in zijn auto. En sorry, not sorry, deze jongeman is gewoon een guilty pleasure van me geworden. Dus ik deel hem met jullie!

Justin Bieber, liebe menschen. Stapt bij James in de auto om zijn hits even knalhard mee te blèren. Ach, het jong spuugt anderen in het gezicht, is van top tot teen gephotoshopt in zijn Calvin Klein shoot, is niet vies van het gooien met eieren, maar stiekem is ie gewoon wel een beetje leuk. Hoewel ik niet graag naar zijn stem luister betrapte ik mezelf er vaak genoeg op dat ik meer dan eens een lied van hem op zette om vervolgens gewoon lekker mee te zingen. Dus deze Carpool Karaoke bezorgde me ook heus een blij gevoel. Hij komt in de verste verte niet in de buurt van de awesome Carpool Karaoke van J-Hud, maar leuk is ie wel! James is een ster in het meezingen van alle liedjes, maar ook in het sfeer maken tijdens dat korte ritje! Mijn persoonlijke favo stukjes? Als James Justin’s lyrics eens even kritisch onder de loep neemt en ze maar tot één conclusie kunnen komen. Dat stuk waar James weer een heerlijke tweede stem de lucht in smijt. En blijf vooral even kijken voor het moment dat Justin zijn verborgen talent laat zien en James (net als ik) met stomheid geslagen is! En ach, het is ook wel weer schattig hoe Justin zijn allereerste hit uit volle borst meezingt.

Wie zingt er nog meer (stiekem) mee?

Love, peace and a big piece of No Bake Strawberry & Cream Pie
sigwhite