Selecteer een pagina

Screenshot 2016-02-19 at 09.21.06Jaaa, goeiemorrege! Heeft die griep jullie ook zo ontzettend knetterhard te pakken gehad? Holy mother, ik geloof dat ik zelden zo lang met griep in mijn mandje heb gelegen. En ondertussen rolden er nog een aantal taarten uit mijn oven. Geen tijd om stukjes vooruit te schrijven en om eerlijk te zijn ook eventjes geen zin! (Grappig hè, dat ik schreef dat ik het fijn vond dat ik me niet hoefde te verantwoorden als ik minder schreef en dan doe ik het toch?!) Maar hey, het is vrijdag. Bijna weekend en ik denk dat het een prachtig plan is om het weekend in te luiden met een dikke glimlach! Mede mogelijk gemaakt door Ellen Degeneres en ons aller Adele.

Ja, de vrouw met een strot van hier tot Tokio heeft menig mens doen janken door haar concerten die binnen no time waren uitverkocht. Ik was een van die mensen die tijdens alle pre-sales en heisa om de kaarten heen vol spanning achter haar computer, iPad en laptop zat en gezellig achter het net viste. Dus een tijdje kon ik even niet lachen om Adele, maar bij het zien van dit filmpje verdwenen alle stressmomenten om die verrekte concertkaarten en deed ze me gieren!

Get the picture; Ellen zit in haar studio en spreekt via een oortje Adele in wat ze moet zeggen en doen bij een Jamba Juice filiaal. En HAHAHHA, wat doet ze het met een stalen gezicht, alsof het de normaalste zaak van de wereld is. Ik waardeer dat wel, zo’n super grote ster die niet schroomt om als een complete idioot op tarwegras te staan kauwen en de (arme, arme) medewerker recht in de ogen aan te kijken. Laat ik vooral niet teveel spoilen. Ga gewoon kijken en geniet van een pre-weekend!


Love, peace and a dikke vette lekkere smoothie om je weekend te beginnen!
sigwhite