Selecteer een pagina

Inside Out -  Poster Voor sommige van jullie algemeen bekend, maar voor veel van jullie ook niet. I’m a sucker for animation. En dan met name Disneyfilms. Al sinds ik een kleine Aïsha was brul ik mee met alle liedjes van ‘De kleine zeemeermin’ en kan ik nog steeds wel janken bij die befaamde Mufasa scéne uit ‘The lion king’. Dus jullie begrijpen dat mijn kleine Disneyhartje extra sprongetjes maakte bij de previews van de nieuwste Disney-Pixar creatie; ‘Inside Out’.

De afgelopen tijd werden we alleen maar getrakteerd op teasers en was het gissen naar waar de film nou eigenlijk over ging. Duidelijk was dat het wel over je innerlijke stemmetjes en emoties moest gaan. Verder dan dat kwam je niet. Maar gisteren bracht Pixar een volledige trailer naar buiten. En mijn Disneyhartje deed haar verwachte sprongetjes én een extra salto erbij. Want, man, man, alleen al na het zien van de previews werd ik vrolijk, maar van deze trailer des te meer. Sparkly eyes ten top!

We maken kennis met tienermeisje Riley en haar emoties; Joy, Sadness, Disgust, Anger en Fear. Als Joy en Sadness worden weggerukt uit Riley’s hoofdkwartier en in het overige gedeelte van haar brein worden gelanceerd, blijven daar alleen nog maar Disgust, Anger en Fear over om de scepter te zwaaien. Ook al is het voor mij al ruim 15 jaar geleden, dit scenario klinkt me aardig bekend in de oren! Aan Joy en Sadness dus de taak om terug te keren naar Riley’s hoofdkwartier. Wat zo te zien een hilarische tocht via haar onder andere fantasie en lange termijn geheugen wordt. Hoewel natuurlijk bekend is dat het menselijk brein signalen via onze zenuwen ontvangt wil ik graag geloven dat in er mijn hoofd ook zo’n kleurrijk tafereel plaatsvindt. Hoe het ook ook moge werken in ons almachtige brein; Wat mij betreft gaat dit de hit van deze zomer worden en kijk ik reikhalzend uit naar dit stukje vrolijke animatie! Al is het alleen al omdat de hilarische Amy Poehler de stem van Joy inspreekt. Benieuwd? Check hieronder de trailer. Oh en dan ook maar direct de teaser, die minstens zo vrolijk en grappig is!

Inside Out is vanaf 22 juli 2015 in de Nederlandse bioscopen te zien. Happy summer!

Love, peace and a big bowl of Garlic Rosemary Parmesan Popcorn
sigwhite

 

Fotocredit