Selecteer een pagina

coverphoto1HIEPERDEPIEPERDEPIEP HOERA!
Met trots mag ik dan eindelijk zeggen dat ik online ben. Met mijn eigenste stukje op het grote land van internet. En ik heet jou van harte welkom, lieve en hopelijk trouwe lezer! Welkom op Leesjeblij.nl. Jouw plekje waar je naartoe kan als je net bent uitgescholden door een random voorbijganger. Of als je net bent gedumpt door je lovah lovah en toch nog een beetje TLC (Tender Lovin’ Care for zhe outsiders) nodig hebt. Welkom, welkom! Hoewel nog niet alle categorieën zijn ingevuld staat er in ieder geval een voorproefje van wat er komen gaat online. Stay tuned, want er komen nog een heleboel happy posts online. Maar voor nu eet ik een cupcake en drink ik een glas cola. Want het is feest! En om dit te vieren kicken we off met een fijn muziekje.

Hopelijk beleef jij net zoveel lees-, kijk- en luisterplezier aan Leesjeblij.nl als ik heb met het maken ervan.

Love, peace and a huge slice of Caramel apple cake to celebrate!
sigwhite