Selecteer een pagina

Koopmaninvorm
Ik volg haar creatieve uitspattingen al op Instagram. Carolien Koopman van Koopman In Vorm. Een gezellige grafisch designer die dol is op tekenen. En dan vooral het tekenen van beestjes. Schattige beestjes, kan ik jullie vertellen! Via via kwam ik op haar account terecht en was direct verliefd op een zeker fluffy vogeltje dat ik meerdere keren voorbij zag komen. Haar zelfgemaakte interieur- en papierwaar (en nog veel meer leuks) verkoopt ze via haar shop op Etsy.com.

Een greep uit Carolien's  assortiment.

Een greep uit Carolien’s assortiment.

Al een hele tijd wilde ik wat bij haar bestellen, maar ja, je kent het leven van een werkloze vrouw. Geen geld! Op tweede Paasdag (ja, ik weet het, al heel lang geleden. Maar geen inspiratie, weten jullie nog?) liep familie Leesjeblij door de Groningse binnenstad en kwam terecht op de Diezijn leuk markt. Ruim honderd DIY-ers (Do It Yourself) verkochten daar hun producten. Zo ook Carolien. Terwijl we over de zonovergoten Vismarkt liepen viel ze direct op. Felrode jas, grote glimlach én haar prachtige prenten op posters en ansichtkaarten; Koopman In Vorm stond er! Met een overenthousiaste ‘HEY!’ hobbelde ik naar haar stand om haar goodies eens in het echt te bewonderen.

Blij werd ik, mijn vrinden van Leesjeblij! Veel van haar koopwaar stond gezellig uitgestald en riepen je naam om gekocht te worden! Kleurige ansichtkaarten met die wollige vogeltjes, leuke uiltjes en schattige vosjes of een lieve boodschap voor je schatje/poepje/liefje/oma. De afgelopen tijd worden we doodgegooid met webshops met ansichtkaarten. Ze zijn hartstikke leuk, maar lijken zo op elkaar. Je vindt overal wel een quote die je ook weer in een andere shop zag. Carolien weet zich te onderscheiden met een vrolijk uiterlijk en eens wat anders dan al die uitgemolken ‘Live Laugh Love’ quotes. Maar ook nog kussens met verschillende leuke opdrukken waren er te halen. Weer met die schattige beestjes die ze zo leuk weet te tekenen. En stickers! En notitieblokjes, schriftjes, rompers, mutsjes.  Ik wilde die hele stand wel kopen als het kon. En Carolien erbij. Want wat was het me een zonnestraaltje daar op de Vismarkt. Zo enthousiast als ze daar stond en niet vies van een gezellig gesprek. Mijn webshophart heeft ze, met haar designs en stralende persoonlijkheid. Uiteraard kon ik niks anders dan vertrekken met een kussen, ansichtkaart en een doosje stickers van mijn favoriete wollige vogeltje.

Koopmaninvorm kussenfoto (8)foto (10) Het kussen met een schattig teal vosje erop ligt inmiddels retegezellig te zijn op mijn grijze bank. De stickertjes wilde ik gebruiken om het minidraakje te lokken met tandenpoetsen, maar stiekem vind ik dat gewoon zonde. Aangezien hij alle verdiende stickers net zo snel weer van zijn poetskaart trekt en ze op de vloer plakt om er vervolgens lekker op te gaan stampen. Deze stickertjes doen we lekker op een enveloppie voor iemand die ze wel kan waarderen. De ansichtkaart is van duurzaam karton gemaakt en het muisje is in een prachtige roze kleur gedrukt. Perfect voor een geboortekaartje, en ze verkoopt ze dus ook als dusdanig! Ook de achterkant is om vrolijk van te worden. Daar hobbelen nog wat kleine muisjes rond. Waar ik ook blij van word is het oog voor detail! Een lief strikje om het doosje stickers en aan de wasvoorschriften van het kussen. Dus ook niet ingepakt heb je al een cadeautje in handen!

Ik verplicht het jullie niet, want zelf weten, jullie leven. Maar het is bijna moederdag en waarschijnlijk heb je nog geen kaartje voor je moesje gekocht, check dus gauw deze vrolijke dame en haar goodies uit in haar Etsyshop en koop een mooie kaart. En als je in de buurt woont; Ze staat op 16 mei met haar spullen in Appingedam op de Hip & Happening Markt! Gaan, vrienden! En koop dingen!

Koopman In Vorm op Facebook, Instagram en Twitter
P.S. Ervaring met de levertijd en betaling via haar shop heb ik dus niet, maar iets zegt mij dat dit wel ay okay gaat komen!

Love, peace and a big ass Chocolate Salted Caramel Pavlova!
sigwhite2

Fotocredit