Selecteer een pagina

Ruthie's CreativityHallo jongens! Ik wil even een lievelings delen. Het is namelijk zo leuk om gevonden pareltjes op het internet te delen met anderen. Dit pareltje heet Ruth, of Ruthies Creativity.

Ons aller Des, ja jullie kennen haar wel, van Desschrijft, Deskookt en Desdraagt (wie haar niet kent mag geen koekjes meer), nodigde mij uit om Ruth’s Facebookpagina te liken. Er stond nog niet zoveel op, maar ik hoefde geen seconde na te denken of ik op die Vindikleukknop moest drukken, want hatsikidee, wat een gezellige tante is die Ruth!

Ruthie's Creativity

Super leuke, gezellige en kleurrijke illustraties kwamen mijn giecheltje tegemoet en guttegut, wat werd ik blij van Ruth. (hahahahha ERG hè, dat rijmpje? Maar ik laat ‘m gewoon staan, want nou en!) Ik ben namelijk een sucker for kleurtjes (net als die keer dat ik niet door had dat ik naar kleurige sexspeeltjes stond te loeren in de etalage van een shabby sexshop, maar dat is weer een ander verhaal). Op Instagram had ik haar ook al gauw gevonden en binnen no time was het leven een stuk leuker. Niet dat ik zo’n naar leven heb hoor! Maar soms zijn kleine dingetjes net even dát ene waar je ogen nog meer van gaan twinkelen en die glimlach tóch wat breder wordt. Dat doen de illustraties van Ruth dus met mij.

kruidnootjeMet haar leuke Mini-unicorn-me op leuke plaatsen gefotografeerd of opbeurende en inspirerende quotes kleurrijk uitgebeeld. Hier en daar post ze een foto van haarzelf met een grote glimlach, soms komt er een oefensessie handlettering langs en ach, ze tekent zichzelf ook wel eens met een framboosje op haar hoofd. IS TOCH LEUK?! Als deze vrolijkerd haar illustraties op de markt brengt, sta ik in de rij! En nog een pluspunt aan deze meid; ze is net als ik Team Kruidnootjes All Year Long én ze illustreerde dat met hoe ik mijn blog altijd afsluit. Dus ga haar volgen, word blij en raak geïnspireerd door haar vrolijke illustraties. Wordt je leven leuker van, geloof mij nou maar!

Ruth’s Creativity vind je op Facebook en Instagram

Love, peace and dikke vette kruidnootjes het hele jaar door!
sigwhite2