Selecteer een pagina

Madonna HolidayDriewerf hoera voor dit heerlijke weer! En driewerf hoera voor deze gezellige versie van Madonna’s Holiday die mij direct mee terugneemt naar toen ik nog een kleine Aïsha van een jaar of 4 was. Ik was idolaat van onze Madge. Droomde van haar prachtige blonde lokken, knipte de mijne zelfs af zodat ik eeeh ja, er net zo uit zag als haar (was niet zo heel erg gelukt, nee). Zong al haar hits mee, ook al wist ik (gelukkig) niet zo goed wat ik zong. Stond achter mijn moeders stofzuiger om het windmachine effect uit de ‘Live to tell’ clip na te bootsen. Toentertijd was Holiday een van mijn allerlievelings. Niet alleen omdat ik haar er zo prachtig uit vond zien in in haar witte flared broek en korte polkadot top tijdens de Blonde Ambition Tour, maar vooral omdat ik met mijn moeder door de woonkamer huppelde, zong en danste terwijl Holiday knalhard uit de boksen klonk.

Geniet van de zon en kom even in de vakantiestemming met Madonna, Jimmy Fallon en The Roots en hun te gekke versie op kinderinstrumentjes van Holiday!! Beetje doen alsof het vakantie is kan nooit kwaad.

Love, peace and a slice of summery Lemon Raspberry Cake! (En vergeet vooral niet te dansen!)
sigwhite

https://youtu.be/as-SALpccd8