Selecteer een pagina

Kijk ze hun booty shaken en lol hebben! Sjonge, die vuilnismannen van tegenwoordig kunnen er wat van. Een feestje maken van het leven. Een tijdje geleden schreef ik ook al over een setje vuilnismannen die het kind in zichzelf eens lekker loslieten in de speeltuin. En bij het zien van bovenstaand filmpje kon ik niet anders dan geïnspireerd raken van hun gedans en vrolijkheid!

Voor mij al een tijdje geleden, maar ik kan me nog heel goed herinneren dat ik mezelf uit bed moest slepen om me klaar te maken voor een nieuwe werkdag. Met een dikke dosis uuuggh-ik-heb-zooo-geen-zin-in-vandaag zat ik dan achter mijn bureautje. De dag door te komen, wat moest ik anders met mijn leven. Eigenlijk had ik toen dit filmpje moeten zien! Want kolere, laten we eerlijk zijn, vuilnisman lijkt me niet het allerlekkerste baantje om te hebben. Ik adem al minimaal als ik achter zo’n groot stinkend gevaarte fiets en adem dramatisch veel uit als ik de wagen voorbij ben, uit angst dat de vuilniswagenbacillen zich in mijn lichaam nestelen en me omtoveren tot een stuk vuilnis! Dus alle respect voor de mannen en vrouwen die onze straten schoonhouden en zich in de ranzige geuren van onze huishoudens kunnen vertoeven. En des te meer respect voor bovenstaande mannen, die van een niet al te lekker baantje alsnog een feest kunnen maken. Ze hebben de hele dag met hun neus in andermans gore troep rondgebanjerd, maar dat weerhield ze niet om er het beste van te maken.

Lieve dansende vuilnismannen, hulde aan jullie. Hoe stom een dag ook kan zijn, hoe klote je soms ook kan voelen, een simpel dansje kan het leed in ieder geval wat verzachten. Dus get je groove on people! Dans als je een rotdag hebt, zing als je moeder weer aan je kop zeurt, richt je neus naar de blauwe lucht, snuif de frisse lucht op en laat je zorgen eventjes van je schouders afglijden. Gedaan? Goed zo, kun je er weer eventjes tegenaan! ZET ‘M OP!

Love, peace and een dansje voor de leuk,
sigwhite