Selecteer een pagina

Screenshot 2015-04-14 at 13.51.10

Ja, ook dit gebeurt wel eens. De backspace knop op mijn toetsenbord is al bijna lamgedrukt en mijn brein klampt zich niet vast aan een vrolijk onderwerp om over te schrijven. Mijn inspiratie is duidelijk even op vakantie en alle blogjes die ik in concept heb staan om voor jullie ook maar enigszins leesbaar te maken staan even in de koelkast. Er komen geen zinnige woorden uit mijn vingertjes rollen, dus serveer ik jullie deze dinsdag een portie marcherende katten en een dikke vette knuffel!

En nee, ik had ook nooit gedacht dat ik mijn tijd ooit zou spenderen met het kijken naar katjes die 3 minuten lang op mijn beeldscherm rondhobbelen. It works though. Ze toverden wel een glimlach op mijn gezicht. Hopelijk ook op die van jou!

Love, peace and a whole lotta Salted Caramel Pretzel Bonbons!
sigwhite2