LUISTER NAAR JE VERLANGENS EN VOLG ZE

TAKE STEPS, WALK FIERCE, THE UNIVERSE HAS YOUR BACK!

ZATERDAG 11 MEI 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Jij wil je dromen serieus gaan nemen en vol vertrouwen stappen zetten richting dat droomleven

Je wil verandering! Weg met het ‘Eat, sleep, work, repeat’ leven. Ruimte maken voor je droomleven! Onderzoeken wat je droom is!

Je weet niet goed met welke stappen je moet beginnen om je droom werkelijkheid te laten worden

Je wil niet aan jezelf twijfelen en vol vertrouwen voor jezelf durven staan, Je plek innemen, je licht laten schijnen!

Je denkt dat jij je dromen niet kan najagen door de huidige situatie waar je nu in zit (geen geld, geen opleiding, geen tijd etc)

Je wil op de meest effortless en relaxte manier je droom najagen

 

Als je nog maar één dag te leven hebt. Hoe kijk je dan terug? Vol regret en ‘had ik maar’? Of wil jij kunnen zeggen dat je op weg was naar je biggest soul goal?! De keus is aan jou!
Weet dat jij jouw plek mag innemen en je dromen serieus mag nemen!

 

STOP MET HET VERZINNEN VAN EXCUSES

tijd om te luisteren naar de ‘nudges of your soul’!

Op een super fijne en inspirerende locatie vlakbij Zwolle ga jij voelen hoe het is om volledig jouw plek in te nemen. Te voelen hoe krachtig en vol liefde jij bent! Je gaat luisteren naar die kleine ‘nudges’ van je ziel en de stemmetjes die zeggen dat de grote dromen die je hebt onhaalbaar zijn naar de achtergrond laten verdwijnen. Stappen zetten naar jouw droom, wat die ook mag zijn! Jij voelt dat je meer te brengen hebt. Dat het leven wat je nu leidt groots en meeslepender kan. Vanuit JOU! Het is iets wat al langer aan je trekt, je kan en wil het niet meer negeren, dus het is tijd om dat gevoel te gaan volgen! Want die kleine ingevingen die soms haast neigen naar gekheid, zouden je zo maar eens naar het leven kunnen brengen dat altijd al op je zat te wachten!

 Jouw droom staat vandaag centraal!
En daarmee jij dus ook. Je gaat daadkrachtig je plek innemen, zonder twijfel!

Onder andere met behulp van fijne meditaties, praktische opdrachten en de energie van een intieme groep like-minded vrouwen ga je voelen hoe het is om vol vertrouwen jouw licht te laten schijnen, ga je luisteren naar die kleine hints die je intuïtie je al die tijd heeft gegeven en zet je de eerste stappen naar jouw ultieme droomleven. Je gaat elkaars droom horen, supporten en samen de eerste stappen zetten! Door de geweldige groepsenergie kom je nóg dichterbij je Soul Goal! Niets is te gek, alles mag. Jouw droom is van jou en mag gehoord worden.
Deze dag is voor JOU! Jij mag stralen!

Het hele programma blijft nog even een verrassing.
Maar weet dat er na dit event een hele grote kans is dat jouw droomleven sneller voor de deur staat dan je had durven dromen!!

Wat
gaan
we
doen?

Dit
ben
ik

Hey, you bad ass woman! Ik ben Aïsha, blissful founder van Mind Your Blissness. Mijn missie is om jou de essentie van je ware zijn te laten omarmen. Jouw ware zijn, je true nature, liefde. Om je te laten weten dat jij voor jezelf op mag staan. En dat de dromen waarvan jij denkt dat ze een ‘ver van je bed show’ zijn, dichterbij zijn dan je ooit had durven denken.

Met dit event ga ik je dan ook de tools en inspiratie geven om de liefde voor jezelf te voelen, die kleine porretjes van je ziel te herkennen en ze met jouw eigen verbeeldingskracht én de Wet van Aantrekking werkelijkheid te gaan maken! ‘When you can see it in your mind, you can hold it in your hands!’

de info

  • Datum: Zaterdag 11 mei
  • Tijd: 10:00 – 17:00 u.
  • Locatie: De Dolle Deel
    Molenhoekweg 8a, Hoonhorst (Dalfsen)
  • Voor wie: Voor jou! Die bad ass vrouw die verandering wil, die haar dromen werkelijkheid wil zien worden door volledig in haar licht en kracht te gaan staan!
  • Waarom: Omdat je voor jezelf op mag staan, je plek in mag nemen en omdat je dromen niet voor niets bij je op komen!
  • Inclusief: Onbeperkt offie, thee, lekkers en uitgebreide lunch
  • En: Een uniek aandenken!
Hoe weet ik of deze dag wat voor mij is?

Als jij ook maar érgens een hint voelt dat je niet helemaal tevreden bent met je dagelijks leven, dat er meer in zit. Of wilt onderzoeken wat je graag zou willen. Dan is deze dag perfect voor jou!

Ik ben niet zo bekend met de Wet van Aantrekking, is deze dag wel wat voor mij?

Jazeker, juist komen! De Wet van Aantrekking staat naast jouw droom centraal tijdens deze dag. Daar wordt dan ook uitgebreik aandacht aan besteed!

Ook als je al meer bekend met de Wet van Aantrekking is het een dag om niet te missen! Nieuwe inzichten en invalshoeken  kunnen nooit kwaad!

En wat nou als ik niet weet wat ik wil?

Kom! Tijdens deze dag ga je je verlangens omhoog brengen en voor jezelf duidelijkheid krijgen wat je nodig hebt en wil!

Is de locatie goed bereikbaar met het OV?

De Dolle Deel is per Openbaar Vervoer helaas wat lastiger bereikbaar op zaterdag. Maar no worries, dat regelen we natuurlijk voor je! Stuur me even een mailtje als je een ticket hebt geboekt, dan kijken we wie er kan carpoolen of we halen je op vanaf het station. Je komt hoe dan ook op de locatie terecht.

Ik ken helemaal niemand, moet ik nu wel alleen komen?

PLEASE DO! Het merendeel komt alleen en zij vinden het óók spannend om alleen te komen. Dus gedeelde smart is halve smart. Zelfs ik vind het spannend. Wat een spannende boel, we’re gonna have so much fun!

Ik ben allergisch of volg een specifiek dieet, kan ik dan nog wel mee lunchen?

I got you covered! Mail me waar rekening mee gehouden moet worden als je je ticket hebt geboekt. Dan geef ik het aan de catering door.