Selecteer een pagina

LOVELY LAYERS RGB_LR (1) Ja, joe! Het was even stil aan deze kant van het wereld wijde web. Want guttegut, wat kan een mens het druk hebben hè?! Druk met wat dan, Aïsha? Moeten jullie dan roepen. Nou. Dat ga ik je vertellen. Ik ben aan het doen waar ik blij van word. En dat is naast schrijven, (want jongens no worries dat blijft heus een van mijn lievelings) dikke vette taarten bakken!!

Sinds kort ben ik mijn kleine taartenbusiness gestart genaamd Lovely Layers. En hoe lovely is het allemaal wel niet! Ik heb zo lang op kantoor gezeten dat ik het stof bijna uit mijn krullenbol moest schudden en haast de vorm van een bureaustoel aannam. Maar doordat ik werkloos thuis zat kon ik heel goed nadenken over wat ik nou echt wilde. En na een hobbeltje hier en daar en een twijfel of 1000 teveel besefte ik dat daar waar ik zo lang naar zocht de hele tijd voor mijn neus lag. Het bakken van taarten. Eerder gewoon voor een verjaardag, later helemaal niet meer. Maar toen ik weer met het bakken begon sloeg de vonk helemaal over. Dit is mijn ding! Dit ga ik doen!

Macaron watercolorEen baan vinden ging moeizaam. Maar toen ik eindelijk een sollicitatiegesprek had gehad en in rap tempo werd aangenomen, was ik deze baan in datzelfde tempo weer kwijt. Toen ik werd uitgenodigd voor een gesprek zei ik het al: ‘Als het hier niks wordt, dan ga ik voor mezelf beginnen. En ga dan vol gas. Er moet toch ergens geld vandaan komen!’ Maar ik werd aangenomen en na 1 dag wist ik dat ik op mijn plek was! Zij waren tevreden en ik ook. Maar toen na drie dagen als donderslag bij heldere hemel mij werd medegedeeld dat ze toch niet met me verder wilden raakte ik lichtelijk in paniek. Dikke vette balen! Een traantje laten zelfs! Hoe moet ik nou geld in het laatje krijgen? Maar dat paniekerige gevoel maakte al snel plaats voor een belangrijke beslissing: ik ga voor mezelf beginnen en niemand kan mij stoppen! Het bakken van layercakes, lekkere smaken, bijzondere designs en vooral een bult liefde erin!

En daar ging ik. Had ik mijn logo en website eerder op een laag pitje gezet, zo hard ging ik aan de bak om alles te bewerkstelligen om in ieder geval online te kunnen. Ondertussen finetunede ik mijn taarten, koos ik een bepaalde stijl in het decoreren ervan en daar was ineens 10 oktober, 10.10 uur, mijn Facebookpagina online! Een week later mijn website en jongens, wat vind ik het leuk. Nee, ik verdien geen bakken vol geld, want heuj ik ben net begonnen. Maar het is me zoveel meer waard dat ik geniet van wat ik doe! Door toch al behoorlijk wat mond tot mond reclame komen mijn klantjes met de leukste opdrachten en ga ik los met mijn creativiteit. En ondertussen bakte ik nog steeds koekjes voor het goede doel en haalde ik daar € 1.520,- voor binnen!

macaronsDat is dus de reden dat er al een dikke maand geen blije posts op Leesjeblij.nl zijn verschenen. Maar niet getreurd, ze is weer terug. Weliswaar in wat mindere mate, maar ik blijf jullie blij schrijven. En vooral ook taartjes bakken. Twee dingen die ik leuk vind, zo in één klap. Wat is dat een lekker gevoel!

Zullen we het vieren met taart? Mag je bestellen: www.lovelylayers.nl of via de Lovely Layers Facebookpagina!

Love, peace and een dikke vette taart van Lovely Layers!
sigwhite2