Trek jouw droomleven aan vanuit jouw high vibes

Je voelt het aan alles. Je droomleven wacht op je. Je weet ook dat als jij leeft vanuit je meest positieve vibes, je hier ook meer van zal aantrekken (hallo, Wet van Aantrekking!). Maar toch lukt het je niet om je positieve energie hoog te houden of blijf je te vaak ‘s avonds uitgeblust op de bank ploffen en voelt het als een “same shit, different day” kind of vibe. Je innerlijke vlammetje brandt niet meer vurig en verandert misschien wel langzaam in een kleine waakvlam.

Dat mag anders! Het is tijd om die stagnerende energie aan te pakken en om te zetten in uplifting energie. Die meer van jouw droomleven aan zullen trekken! Let’s start a big ass fire! Wat zijn je mogelijkheden, wat zijn je verlangens, wat wil je graag gemanifesteerd hebben? Waar mag je nog meer vertrouwen op het Universum? Droom groot en zet kleine stapjes. Het gaat niet om de acties die je neemt, maar de energie áchter die acties. Als die vibes hoog zijn, oh boy, staat me daar een potje magie op jou te wachten! Dus die krikken we flink omhoog!

Een uur lang ben ik je personal Dream Catcher om je te helpen de eerste stap naar je droomleven te zetten. We gaan jouw verlangens onderzoeken. Wat is het wat jíj wil, wat is jouw droom? Om vervolgens vanuit een verhoogde energie de eerste stappen te zetten. 

Tijdens de boost bespreken we waar je tegenaan loopt m.b.t. het hooghouden van je high vibes en de verlangens die je zou willen manifesteren. En ontvang je de tools die je nodig hebt om je vlammetje weer flink te laten branden!
Na elke online Soul Goal Boost ontvang je een worksheet met tips en opdrachten die bij de boost aansluiten zodat je meer vanuit jouw positieve energie leeft en stappen kan zetten.

wat krijg je tijdens
een soul goal boost?

  • Waardevolle en praktische tips & tricks om vanuit een hoge energie stappen richting je verlangens te zetten
  • We bekijken waar jij je energie nog kunt verhogen voor nóg meer aantrekkingskracht
  • We onderzoeken je niet helpende overtuigingen over je droom en buigen ze om naar helpende overtuigingen!
  • Nieuwe Good Vibes om weer met frisse moed je dromen tegemoet te gaan!
  • Je gaat herkennen wat jouw positieve energie stagneert
  • Je ontvangt de tools om je stagnerende energie weer op te krikken
  • We trekken een kaartje uit een van mijn kaartendecks
  • Na de boost ontvang je een worksheet met de tips en opdrachten die we tijdens de boost hebben besproken

BOEK JE SOUL GOAL BOOST