Lay back, relax

and create your soul life

ZATERDAG 11 MEI 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Maureen van Soulprinted en Aïsha van Mind Your Blissness

nemen je mee op reis naar je hartsverlangen. 

Waarom dit event?

Als drukbezette vrouwen weten we als geen ander hoe we door moeten zetten om ons doel te bereiken. We weten ook dat we er ontzettend moe en misschien wel ziek van worden. Het kan ook anders! Vanuit rust gaat creëren moeitelozer en is het veel leuker. Kijk maar naar ons.

Wij hadden beiden onafhankelijk van elkaar een droom: het creëren van een event die vrouwen aanmoedigt vanuit hun ziel te leven. Door ‘toevallige’ gebeurtenissen zijn we op elkaars pad gekomen en hebben we bij elkaar het vuurtje nog meer laten branden. Opeens zeiden we tegen elkaar: laten we onze krachten bundelen!

We spraken voor de eerste keer met elkaar af en in flow ontstond het programma van ons gezamenlijk event. In eerste instantie begon het met het event van Aïsha: Soul Goal Saturday. Deze is nu met yoga nidra, verzorgd door Maureen, verder uitgebouwd naar een rest & manifest one-day-retreat.

Jouw droom staat vandaag centraal!
En daarmee jij dus ook. Je gaat vanuit rust daadkrachtig je plek innemen.

Onder andere met behulp van Yoga Nidra meditaties, creativiteit en de energie van een intieme groep like-minded vrouwen ga je voelen hoe het is om vol vertrouwen jouw licht te laten schijnen, ga je luisteren naar je hartsverlangen en zet je de eerste stappen naar jouw ultieme droomleven. Je gaat elkaars droom horen, supporten en samen de eerste stappen zetten! Door de geweldige groepsenergie kom je nóg dichterbij je Soul Goal! Niets is te gek, alles mag. Jouw droom is van jou en mag gehoord worden.

We beginnen door samen diep te rusten met yoga nidra, zodat ons hartsverlangen helder wordt. Vanuit ons hartsverlangen maken we een soulboard om je verlangens te versterken. Daarna gaan we ons meer verbinden met onze droom en de eerste stap zetten. We sluiten af met een diepe rust yoga nidra meditatie.

Wat
gaan
we
doen?

Na het Rest & Manifest one-day-retreat voel je je uitgerust

én bruis je van energie!

over

Aïsha

Hey, prachtige jij! Ik ben Aïsha, blissful founder van Mind Your Blissness. Mijn missie is om jou de essentie van je ware zijn te laten omarmen. Jouw ware zijn, je true nature, liefde. Om je te laten weten dat jij voor jezelf op mag staan. En dat de dromen waarvan jij denkt dat ze een ‘ver van je bed show’ zijn, dichterbij zijn dan je ooit had durven denken.

Tijdens het one-day-retreat ga ik je laten voelen hoe het is om volledig in je licht te gaan staan en vanuit een high vibe je droomleven te manifesteren. ‘When you can see it in your mind, you can hold it in your hands!’

Hai, ik ben Maureen! Founder van Soulprinted. Mijn missie is om de vrouw van nu (ja, jou, ja) te helpen haar energie op een holistische manier te managen met focus op rust, creativiteit en vrouwelijke kracht, zodat ze een lichter en vrijer leven kan creëren. Door diep te rusten heb ik weer verbinding met mezelf gekregen en met de mensen om mij heen en ga ik veel lichter en vrijer door het leven. Dat wil ik graag aan jou leren.

Tijdens Soul Goal Saturday ga ik je helpen diep te rusten, loslaten wat je niet nodig hebt en je vrouwelijke energie omarmen waardoor je je hartsverlangen helder krijgt! 

over

MAU reen

de info

  • Datum: Zaterdag 11 mei
  • Tijd: 10:00 – 17:00 u.
  • Locatie: De Dolle Deel
    Molenhoekweg 8a, Hoonhorst (Dalfsen)
  • Voor wie: Voor jou! De vrouw die verandering wil, die vanuit rust haar hartsverlangen werkelijkheid wil zien worden!
  • Waarom: Omdat je uitgerust voor jezelf op mag staan, je plek in mag nemen en omdat je dromen niet voor niets bij je op komen!
  • Inclusief: Onbeperkt koffie, thee, drankjes, lekkers en uitgebreide lunch
  • En: Een uniek aandenken!

Het programma

09.30 Aanvang

10.00 uur Lig en ontspan

10.20 uur Introductie 

10.40 uur Yoga Nidra Meditatie

11.15 uur Soulboard maken

13.15 uur  Lunchen + Lummelen

14.45 uur Verbind je met je droom

16.00 uur Yoga Nidra Meditatie

16.30 uur Nakletsen

17.00 Einde Soul Goal Saturday

TICKETS NIET MEER BESCHIKBAAR

Hoe weet ik of deze dag wat voor mij is?

Deze dag is geschikt voor iedere vrouw die voelt dat ze rust nodig heeft, stappen wil zetten naar haar droomleven en tijd voor zichzelf wil. Dus kom gezellig langs!

Ik heb geen ervaring met mediteren, wat nu?

Je hoeft geen ervaring te hebben. Je gaat gewoon lekker zijn. Meer is er niet nodig.

En wat nou als ik niet weet wat ik wil?

Kom! Tijdens deze dag ga je je verlangens omhoog brengen en voor jezelf duidelijkheid krijgen wat je nodig hebt en wil!

Is de locatie goed bereikbaar met het OV?

De Dolle Deel is per Openbaar Vervoer helaas wat lastiger bereikbaar op zaterdag. Maar no worries, dat regelen we natuurlijk voor je! Stuur me even een mailtje als je een ticket hebt geboekt, dan kijken we wie er kan carpoolen of we halen je op vanaf het station. Je komt hoe dan ook op de locatie terecht.

Ik ken helemaal niemand, moet ik nu wel alleen komen?

PLEASE DO! Het merendeel komt alleen en zij vinden het óók spannend om alleen te komen. Dus gedeelde smart is halve smart. Zelfs wij vinden het spannend ;-)

Ik ben allergisch of volg een specifiek dieet, kan ik dan nog wel mee lunchen?

We’ve got you covered! Mail even naar info@mindyourblissness.nl waar rekening mee gehouden moet worden als je je ticket hebt geboekt. Dan geven we het aan de catering door.