Selecteer een pagina
Schermafbeelding 2015-02-01 om 11.05.49

Still Dove Super Bowl Commercial

Algemeen bekend bij mijn familie- en vriendenkring; ik. houd. niet. van. balsport. Klaar. Of eigenlijk gewoon eeh sport. Je maakt me er niet blij mee om me een abonnement op Fox Sport te geven of een seizoenskaart van een voetbalclub.  Je laat me ook niet lachen met een abonnement op een sportschool. ‘Kom op nou!’ NO! Maar waar ik wel warm voor loop (vooral in gedachten) is American Footbal! Een klein ‘wistjedatje’ tussendoor, want maar weinig mensen weten dat ik al een aantal jaren op Superbowl Sunday midden in de nacht mijn ogen probeer open te houden voor de grote finale van het American Football seizoen. Vorig jaar ben ik eerder afgehaakt omdat The Seattle Seahawks de wedstrijd tegen The Denver Broncos al snel beslist hadden. Maar hoera, hoera! Nieuwe ronden, nieuwe kansen. Vannacht om 00.30 uur vindt de aftrap plaats en vechten The Seattle Seahawks dit jaar tegen The New England Patriots!!

Ik zie jullie wenkbrauwen vanaf mijn bureautje in Grunn verontwaardigd omhoog schieten en op jullie lippen vormt zich een kleine ‘WTF’. ‘Zijn we hier nou echt gekomen voor een freakin’ sportbericht?! Dan kan ik mijn Fox Sport abonnement wel opzeggen, is dat het idee hierachter?’ Ach nee, mijn geliefde zondagse lezers. Mijn liefde voor NFL zal ik niet tot in detail met jullie delen, maar wel mijn liefde voor de commercials die tijdens dit grote event worden uitgezonden. Want alleen de commercials op zich is al een big happening. Daar waar Tarik Z. geen euro hoefde te betalen, legt de Amerikaanse ondernemer ruim 4 miljoen neer om 30 seconden in beeld te komen. Want ja, het merendeel van het Amerikaanse volk zit met een shitload of bier, eten, met geschminkt gezicht en compleet opgefokt voor de buis. Dan mag je ook best wat vragen voor die paar seconden zendtijd. En ze gaan full out! Van celebrities tot halfnaakte dames met sappige eeeh hamburgers. Maar ook opbeurende commercials met een mooie boodschap passeren op het beeldscherm van menig hysterisch Amerikaan. Tegenwoordig worden de commercials al een aantal dagen voor Super Bowl Sunday online gedeeld.

Het is zondag, het is mistig, we hebben niks te doen. Ga lekker zitten met een kop thee en bekijk mijn favoriete commercials, aangezien deze niet op de Nederlandsche TV worden uitgezonden.

Love, peace and a bucket full of crispy chicken wings to watch the game with!
sigwhite2

 

Bud Light komt dit jaar met een super leuke commercial! Ik.wil.dit.spelen!!! Al zou ik waarschijnlijk van spanning regelrecht het spel uithobbelen.

http://youtu.be/g9A1NowrnGI

Always drukt ons even met de neus op de feiten en vraagt volwassenen om bepaalde dingen ‘like a girl’ te doen. ‘You will never guess what happens next!!!’ Ok nee, verschrikkelijk vind ik zulke titels. Maar het geeft wel een beeld op hoe de maatschappij kijkt naar het vrouwelijk geslacht.

Budweiser, oh Budweiser. Wat raak je de bierdrinker op hun zachtste bierbuikjes. Want met een commercial met puppy’s kun je nooit fout gaan!

http://youtu.be/xAsjRRMMg_Q

Mophie ken ik niet. Maar ze hebben wel een redelijk accuraat beeld geschetst van hoe het voelt als de batterij van ons aller heilige smartphone leeg is!

http://youtu.be/LuVsf_hE7gM

Hoewel hier een Apple meisje achter het toetsenbord zit heeft Microsoft mij een beetje te pakken. Met deze prachtige commercial. De kracht van technologie. We zijn tegenwoordig eigenlijk nergens zonder.

http://youtu.be/qaOvHKG0Tio

Dove laat zien dat mannen zich ook best van hun zachte en verzorgde kant mogen laten zien. En ach… Mannen en hun kinderen… Dove hit me on the soft spot!

McDonald’s weet de klanten te trekken in februari! Want hoera, USA-ers, in deze maand selecteren zij, onder het motto ‘Give lovin’, get loven’, een aantal klanten die hun Happy Meal mogen betalen met liefde. Wait, what?! Gewoon kijken:

http://youtu.be/iq2Sm2XGv_s