COURSE START OP MAANDAG 24 JUNI 2019

IK BEN JARIG DUS IK TRAKTEER!
Verjaardagstarief: € 55,- ipv reguliere introductieprijs: € 87,-

BIRTDAY DEAL ENDS IN

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Ontdek en creëer jouw persoonlijke droomleven! Niet wat er van je wordt verwacht, maar vanuit waar jíj voor staat, je grootste verlangens en hoe je in het leven wilt staan.

 

Create the life you love!

Waarom the life you love?

In deze drukke wereld worden we geleefd. Wordt er van ons verwacht dat we ons op een bepaalde manier gedragen. Maar er wordt ons niet geleerd wat wij zélf zouden willen. Hoe wij zélf zouden willen leven. Wat ons grootste verlangen is. En voor je het weet ben je in een leven gesleurd wat het toch niet helemaal voor je doet. Het voelt alsof je geleefd wordt. Misschien twijfel je soms wel eens aan wat het leven voor jou nou eigenlijk te brengen heeft. Of wat het nou is wat je nou wél wilt in je privé- of werkleven…

Het is tijd om te onderzoeken wat het is wat jouw hartje sneller doet kloppen. Waar jíj voor staat en wat jíj graag wilt in je leven. En vanuit die energie je leven te gaan leiden. Want op het moment dat je dat pad gaat bewandelen zul je zien dat je een leven vol geluk gaat creëren! Van binnen naar buiten.

The Life You Love is een 4 weeks online programma waarmee je onderzoekt en duidelijk krijgt wat het is wat jij diep van binnen, vanuit je kern wilt! Hoe jij je leven wilt leiden, wat je kern je vertelt en hoe jij dat leven wat je graag wilt ook echt kan gaan leiden. Zonder je af te laten leiden door wat anderen vinden of willen.

Elke week krijg je toegang tot een nieuwe les die je kennis laat maken met je ware ik en jouw droomleven. In de lessen ga je met praktische opdrachten, verdiepende vragen en meditaties aan de slag die je dichter bij jouw kern brengen. Zo weet je dat dat wat jij antwoordt ook echt vanuit jou komt en niet vanuit iets wat van je wordt verwacht.

Aan het eind van de 4 weken heb jij in kaart hoe jij je leven wilt gaan leiden en kan jij je dagelijks leven hier steeds meer op aanpassen zodat jij je droomleven kunt gaan leven!

Wat
is
het
precies?

4 weken lang elke maandag toegang tot een uitgebreide les

Video’s die je begeleiden bij de lessen

Digitale werkbladen voor al je inzichten

Toegang tot besloten community om te sparren

Meditaties die je dichterbij jezelf en je verlangens brengen

Jouw droomleven in kaart gebracht

De eerste stappen naar jouw droomleven

Een uitgebreid manifest van jou en je droomleven!

Wat
krijg
Ik?

big

bonus!

Omdat het mijn verjaardag is trakteer ik! One time, and one time only krijgen de dames die zich vóór 17 juni aanmelden er gratis 2 online Groep Coaching Calls bij waar je met mij en de groep kunt sparren over de opdrachten. Hierna komt er geen mogelijkheid meer om coaching bij te boeken!

Elke maandag kom ik online om je een boost en kaartje voor de week te brengen.

Én je krijgt 10% korting op een komend event of programma naar keuze!

 

The Life You Love start op 24 juni 2019

Dag(en)

:

Uur(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Na The Life You Love ga jij beginnen met het leven van het leven wat écht voor jou bestemd is!

over

Aïsha

Hey, prachtige jij! Ik ben Aïsha, blissful founder van Mind Your Blissness.

Mijn missie is om jou de essentie van je ware zijn te laten omarmen. Jouw ware zijn, je true nature, liefde. Om je te laten weten dat jij voor jezelf op mag staan. Dat je een leven mag creëren wat op jou is aangepast in plaats van te doen wat er van de maatschappij of je omgeving wordt verwacht!