Selecteer een pagina

Het is toch zo simpel?! Je vraagt om iets en het wordt bij je bezorgd. Zo staat het ook in ‘The Secret’! Als je er maar op een positieve manier aan denkt, dan komt het. Maar waarom is het er dan nog niet?! Waarom heb ik nog geen financiële vrijheid bereikt, waarom heb ik die droombaan nog niet, waar blijft mijn prins(es) op het witte paard nou?

We worden ongeduldig, we willen snel
Ach, liebe freunden, ik snap het! Je wilt wat in het leven. En we leven nou eenmaal in een wereld die barst van de instant gratification. Een klik op de knop en hop, je bestelling staat de volgende dag, of zelfs diezelfde dag, nog voor de deur. Waarom zou je in godsnaam nog wachten op iets als het er allemaal direct al kan zijn! We worden ongeduldig. We willen snel.

Maar naast een razendsnelle Bol.com die dezelfde dag je pakketje komt leveren is daar nog het Universum en haar lessen en Universele wetten. Die alles in ‘divine timing’ voor je regelt. Laten we het daar eens over hebben. Die divine timing. Want hoe zit dat dan? Ik ben toch allang klaar voor mijn verlangen. Wat gaat er dan “verkeerd”? Oh darling, hoe vaak ik mijn hoofd er wel niet over gebroken heb en ongeduldig werd! En nog steeds struikel ik nog wel eens over deze woorden. ‘Waarom heb je mij nog niet gegeven wat ik wil?! DA FUUUUQ UNIVERSE?!’

Jij bent niet de gehele puzzel.
Geen stress, geen stress. Het komt! Het Universum werkt alleen niet hetzelfde als Bol.com. Bestelling komt binnen, orderpicken, inpakken, opsturen, hatsa, pakket binnen. De lijntjes zijn niet altijd zo kort! Er komt bij manifesteren van je verlangens zoveel meer kijken dan alleen maar De Wet van de Aantrekkingskracht (WVA). Maar de andere Universele wetten bewaren we even voor een andere blog. Voor nu hoef je alleen te weten dat jij niet de enige bent die bij jouw manifestatie kom kijken! Jij bent niet de gehele puzzel, maar je bent een klein puzzelstukje in dat geheel. 

Let me explain. Stel dat jij graag een droompartner met alle toeters en bellen zou willen. Je journal staat al vol met hoe jullie zouden leven, wat voor soort persoon het is, wat je zou voelen, alle stedentrips zijn al een feit in jouw beleving. And still, hij is er niet…. En dat frustreert je als een gek, WANT IK WIL DIE PARTNER! -whoops, vibes omlaag- Het loslaten van je verlangen laten we in deze blog even voor wat het is…  Maar zoals ik al zei: jij bent maar een klein puzzelstukje in dit geheel. Hoewel het voor jou voelt alsof jij er al klaar voor bent, wil dit niet zeggen dat de omstandigheden van jou en alle andere componenten uit jouw verlangen er óók klaar voor zijn! Waar Bol.com als een speer het magazijn in springt omdat daar alles al klaar ligt om ingepakt te worden, ligt het bij het Universum ietsje gecompliceerder. Jouw droompartner en alle omstandigheden die daarbij horen moeten namelijk óók in staat zijn om te passen in de puzzel. De pakbon is nog niet geprint, de dozen moeten nog gevouwen, het opvulmateriaal is op. You catch my drift?

Heb geduld. Heb vertrouwen. Het komt…
Misschien is die persoon nog wel heel druk bezig met zijn/haar persoonlijke ontwikkeling of zijn de omstandigheden van je lieveling er totaal nog niet naar. Of misschien heb jijzelf nog een les te leren in dat wat je verlangt? Dus duurt het nog een aantal weken/maanden/jaren voordat het puzzelstukje met gemak in het geheel past.
Dus heb geduld. Heb vertrouwen. En weet, het komt, alleen niet in de timing waarvan jij denkt dat het moet komen. Vandaar; divine timing. Wanneer alles er klaar voor is zal het komen. Zullen alle puzzelstukjes in elkaar vallen. Geniet ondertussen van de reis, van alleen al het gevoel en sta open voor wat zich mag ontvouwen. Geniet van de signs die je ontvangt en onthoud dan weer dat het onderweg is. Als je bij Bol.com hebt besteld lig je ook niet constant op de deurmat, want je vertrouwt erop dat het toch wel komt. One way or another. Vind rust in het er nog niet zijn. Oooh dan vliegen je vibes instant omhoog! Naast de juiste timing is dat ook een hele belangrijke in het manifesteren van jouw grootste verlangen!

ENJOY THE JOURNEY, HONEYBUN!

Love, peace and je grootste verlangen op het witte paard,
Aïsh

Photo by Greg Rakozy on Unsplash