Selecteer een pagina

Trek jouw droomleven aan vanuit jouw high vibes

Elke maand geef ik 2 gratis online High Vibe Boosts van 60 minuten twv € 97,- weg. Just to get you started. Om het Universum je dat extra zetje te laten geven.

Je voelt het aan alles. Je droomleven wacht op je. Je weet ook dat als jij leeft vanuit je meest positieve vibes, je hier ook meer van zal aantrekken (hallo, Wet van Aantrekking!). Maar toch is het lastig om je positieve energie hoog te houden of blijf je te vaak ‘s avonds uitgeblust op de bank ploffen en voelt het als een “same shit, different day” kind of vibe. Je innerlijke vlammetje brandt niet meer vurig en verandert misschien wel langzaam in een kleine waakvlam.

Dat mag anders! Het is tijd om die stagnerende energie aan te pakken en om te zetten in uplifting energie. Die meer van jouw droomleven aan zullen trekken! Let’s start a big ass fire! Wat zijn je mogelijkheden, wat zijn je verlangens, wat wil je graag gemanifesteerd hebben? Waar mag je nog meer vertrouwen op het Universum? Droom groot en zet kleine stapjes. Het gaat niet om de acties die je neemt, maar de energie áchter die acties. Als die vibes hoog zijn, oh boy, staat me daar een potje magie op jou te wachten! Dus die krikken we flink omhoog!

Een uur lang ben ik je personal High Vibe Cheerleader om je te helpen de eerste stap naar je droomleven te zetten. We gaan jouw vibes onderzoeken. Wat is het wat jíj wil, waar krijg je energie van? Om vervolgens vanuit die verhoogde energie stappen te zetten naar jouw droomleven.

Op elke eerste dinsdag van de maand selecteer ik de winnaars en ontvang je persoonlijk bericht of je hebt gewonnen.
De Soul Goal Boost vindt online plaats.

wat krijg je tijdens
een HIGH VIBE boost?

  • Waardevolle en praktische tips & tricks om vanuit een hoge energie stappen richting je verlangens te zetten
  • We bekijken waar jij je energie nog kunt verhogen voor nóg meer aantrekkingskracht
  • We onderzoeken je niet helpende overtuigingen over je droom/dagelijks leven en buigen ze om naar helpende overtuigingen!
  • Nieuwe High Vibes om weer met frisse moed je dromen tegemoet te gaan!
  • Je gaat herkennen wat jouw positieve energie stagneert
  • Je ontvangt de tools om je stagnerende energie weer op te krikken
  • We trekken een kaartje uit een van mijn kaartendecks
  • Na de boost ontvang je een worksheet met de tips en opdrachten die we tijdens de boost hebben besproken

Laat je gegevens achter om kans te maken!

Wil je regelmatig inspiratie en tips ontvangen om je vibes hoog te houden en je grootste verlangen waarheid te maken of up to date blijven over meer acties zoals deze?

14 + 6 =